JK premjeras B. Johnsonas savo rezidencijoje augins iš prieglaudos paimtą terjerą

Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas Borisas Johnsonas ir jo partnerė Carrie Symonds pirmadienį iš vienos Velso gyvūnų prieglaudos paėmė auginti šunelį, pranešė žiniasklaida.

 JK premjeras B. Johnsonas savo rezidencijoje augins iš prieglaudos paimtą terjerą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 JK premjeras B. Johnsonas savo rezidencijoje augins iš prieglaudos paimtą terjerą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2019, 8:09 PM

Naujienų agentūra AP nurodė, kad premjero rezidencijoje Dauningo gatvėje dabar gyvens Džeko Raselo terjerų veislės šuo, bet jo vardas kol kas nebuvo atskleistas.

Gyvūnų globos organizacija „The Friends of Animals Wales“ („Velso gyvūnų draugai“) pareiškė esanti „be galo laiminga“, kad šis „silpnas“ šunelis susirado tokius šeimininkus.

Anksčiau laikraštis „The Daily Telegraph“ pranešė, kad B. Johnsonas ir jo partnerė planuojam paimti auginti šunį iš prieglaudos.

Pasak dienraščio šaltinių, pora norėjo, kad kartu su jais premjero rezidencijoje gyventų šuo.

Laikraštis atkreipė dėmesį, kad naujajam augintiniui teks „rasti bendrą kalbą“ su Dauningo gatvės 10-ajame numeryje gyvenančiu „vyriausiuoju peliautoju“ – katinu Larry (Lariu). Pastarasis Britanijos vyriausybės vadovo rezidencijoje apsigyveno 2011 metais, daug anksčiau nei į ją įsikėlė B. Johnsonas, atėjęs į valdžią liepos pabaigoje.

Larry, kitaip negu naujasis premjero augintinis, turi „valstybines pareigas“ – jis yra atsakingas už kovą su graužikais vyriausybės vadovo rezidencijoje, kad ir kas joje gyventų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.