Augintinis pagal Zodiako ženklą: koks tinka jums?

Zodiako ženklas gali daug pasakyti ne tik apie jūsų savybes, pomėgius ir santykius su kitais, bet ir ryšį su gyvūnais.

Augintinis pagal Zodiako ženklą: koks tinka jums?<br>123rf nuotr.
Augintinis pagal Zodiako ženklą: koks tinka jums?<br>123rf nuotr.
Šuo.<br>„123rf.com“ nuotr.
Šuo.<br>„123rf.com“ nuotr.
Kartais geriausiais draugais tampa šuo ir katė.<br>123rf nuotr.
Kartais geriausiais draugais tampa šuo ir katė.<br>123rf nuotr.
Ežiukas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Ežiukas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Pabusti gali padėti ir katė.<br>123rf nuotr.
Pabusti gali padėti ir katė.<br>123rf nuotr.
Vienas lyžtelėjimas gali pakelti nuotaiką, argi ne?<br>123f nuotr.
Vienas lyžtelėjimas gali pakelti nuotaiką, argi ne?<br>123f nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2019-09-28 15:56, atnaujinta 2019-09-29 13:21

Galbūt ir patys esate pastebėję, kad vieni gyvūnai atrodo mielesni už kitus ir tiesiog norisi juos apkabinti, o prie kitų – net svečiuose nemalonu prisiliesti.

Taip yra todėl, kad ir Zodiako ženklas turi įtakos skirtingų gyvūnų pomėgiui bei ryšiui.

Augintinis daug pasako ir apie tai, koks jūs esate, todėl norint pasirinkti tą, kuris atitiktų jūsų asmenybę, norus ir poreikius, svarbu atsižvelgti į daug dalykų.

Portalas bustle.com pateikia kiekvienam Zodiako ženklui tinkamų augintinių variantus. Įvertinkite, ar būtent apie tokius galvojote:

Avinas yra drąsiausias ir aistringiausias iš visų Zodiako ženklų. Avinai taip pat linkę labai socialūs žmonės, mėgstantys aktyviai leisti laiką ir būti dėmesio centre. Energingas mažas šuniukas bus tobulas augintinis ir derinys su Avinu šeimininku. Nes tik Avinas sugebės judriam mažam draugui suteikti tiek dėmesio ir nuolat keliauti kartu.

Jautis yra žinomas kaip žemiškas, švelnus ir... šiek tiek tingus Zodiako ženklas. Jam norėsis tokio augintinio, kurį smagu apkabinti, bet kuris nereikalaus daug energijos ir dėmesio – taigi, augintinio, kuriam reikia mažai priežiūros. Idealus variantas – žiurkėnas: jis mėgsta šėlti su savo šeimininkais, bet neužima daug vietos.

Dvyniai yra gyvūnų mylėtojai, kurie nuolat galvoja, kalba ir bendrauja, todėl jiems reikia augintinio, kuris galėtų daryti tą patį. Dvyniams patiktų bei tiktų ir mažai judantis augintinis. Todėl jiems labai tiktų papūga ar kitas paukštelis: jie ne tik protingi ir pakankamai įdomūs, bet ir su Dvyniais susikalbės!

Vėžys yra valdomas nuotaikų ir emocijų, tai reiškia, kad augintiniui, turinčiam tikrai daug energijos, gali būti nelabai malonu šalia. Todėl geriau derėtų du skirtingų kategorijų partneriai: nuotaikų kaita pasižymintis impulsyvusis Vėžys ir pagalbos bei rūpesčio reikalaujantis, bet mielumu užburiantis ežiukas ar triušiukas.

Liūtui patinka visada būti dėmesio centre ir jausti visų akis nukreiptas į jį. Kadangi Liūtai mėgsta išsiskirti, jiems reikia ir išskirtinio augintinio. Tad puikiai tiktų egzotiniai, gražūs ir retai kitų namuose sutinkami augintiniai. Pavyzdžiui, Bengalijos katė.

Mergelių ženklo atstovai yra žinomi kaip labiausiai mėgstantys švarą iš visų Zodiako ženklų. Jiems patinka tvarkinga, komfortas ir jie greičiausiai neturės kantrybės tokiems dalykams kaip šuo ar katė, kurie po savęs paliks netvarką. Vietoj to, jiems verta rinktis mažai priežiūros reikalaujančią augintinę, pavyzdžiui, žuvį. 

Svarstyklėms patinka būti apsuptam gražių dalykų. Tai reiškia, kad norite, jog augintinis taip pat patrauktų dėmesį. Tuo pačiu Svarstyklės skiria didelę reikšmę santykiams ir nori kažko, su kuo galėtų žaisti, sportuoti. Tobulai jie sutartų su keturkojais, ypač su dideliais šunimis.

Jei kuris nors Zodiako ženklas puikiai jaučiasi roplių draugijoje, tai yra Skorpionas. Skorpionai yra paslaptingi, emocingi ir turi savo tamsiąją pusę – iš esmės – kaip gyvatė. Skorpionai įvertins vienodai paslaptingą prigimtį ir bauginantį roplių grožį.

Šaulys yra keliautojo simbolis ir labiausiai keliones mėgstantis Zodiako ženklas. Jį nuolat kankina nesibaigiantis klajonių jausmas. Jei ketinate įsigyti augintinį, jums reikia mažai priežiūros reikalaujančio augintinio. Variantas galėtų būti katė, kuriai irgi patinka keliauti vienai, bet susitikę atrasite harmoniją ir laikas kartu neprailgs.

Ožiaragiai yra žinomi kaip ypač darbštūs darbuotojai, besirenkantys ilgą darbo dieną biure. Nors galbūt gana dažnai esate užsiėmęs, jūs taip pat esate kantrus ir gebate suteikti augintiniui reikiamą priežiūrą ir meilę. Pabandykite auginti jūrų kiaulytę ar dvi: jos nebus lepios, bet tikrai bus mielos ir lauks jūsų dėmesio.

Vandenis yra žinomas kaip turintis stipresnę meninę ir kūrybinę pusę, todėl tokio pat norėsis ir augintinio. Ieškantys naminio gyvūnėlio, rinksis protingą ir tvarkingą augintinį. Dažniausiai tai bus įvairūs paukščiai, nes jie ne tik protingi, tvarkingi, bet ir unikalesni už kitus.

Dažniausiai po Žuvų Zodiako ženklu gimę žmonės yra emocingi ir mėgstantys labai jausti meilę. Jie rinksis augintinį, su kuriuo visą laiką galės pasijuokti, jį myluoti ir aišku tokį, kuris supras jų emocijas. Todėl jiems labai tiktų gerai apmokytas, išdresiruotas didelis šuo, prie kurio prisiglaudus, iškart pavyks rasti nusiraminimą ir šilumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.