Pasiėmę mažą kačiuką net nesitikėjo to, kas išaugo: tapo pasaulio rekordu

Kai ši Melburne įsikūrusi pora priėmė katiną Omarą į savo namus, nesitikėjo, kaip šis augintinis juos nustebins. Tiesą sakant, mažylis atrodė lygiai taip pat kaip jo broliai ir seserys. Tačiau šiandien Omaras gali džiaugtis ilgiausios pasaulyje katės titulu, užregistruotu Guinnesso rekordų knygoje.

 Mažytis kačiukas augdamas nustebino jo šeimininkus.<br> 123rf nuotr.
 Mažytis kačiukas augdamas nustebino jo šeimininkus.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-10-03 15:55, atnaujinta 2019-10-04 09:07

„Mes tikėjomės įprastos katės, tačiau Omaras toks jau atrodė vienerių metų, ir tada mes tarsi supratome, kad jis dar augs “, – pasakojo moteris. Dabar pompastiškas katinas yra beveik 1,20 m ilgio ir sveria apie 14 kilogramų.

„Visi mūsų draugai nori apsilankyti ir pamatyti mūsų katę“, – BBC pasakojo kitas katino savininkas Stephy Hirstas. Jis juokėsi, kad daug kas klausia, ar nuotraukose katinas nėra pakoreguotas redagavimo programomis.

Tačiau ilgiausia pasaulio katė patiria nepatogumų, nes šeimos lova jam nėra pakankamai didelė. „Jis miega ant sofos ... nes jis užima per daug vietos ant lovos ir reikalauja, kad mes visą naktį jį glostytume“, – sakė Stephy. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.