Šunį vedžiojęs vyras po susidūrimo su katinu atsidūrė ligoninėje

Šunį vedžiojęs vyresnio amžiaus vyras pamažu atsigauna ir jau gali grįžti iš ligoninės namo, po to kai patyrė rimtą stuburo traumą, po susidūrimo su katinėliu, praneša people.com.

 Šunį vedžiojęs vyras po susidūrimo su katinu atsidūrė ligoninėje.<br> 123rf.com nuotr.
 Šunį vedžiojęs vyras po susidūrimo su katinu atsidūrė ligoninėje.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 20, 2020, 6:24 AM

Istorija iš Kinijos įrodo, kad jei, tiesiogine to žodžio prasme, pradėtų lyti katinėliais ir šuneliais, žmonės atsidurtų rimtoje bėdoje.

Anot „New York Post“, vyras išvedė pasivaikščioti savo šunį Harbino mieste, Kinijos Heilongjiango provincijoje, kai katė nukrito iš pastato balkono tiesiai jam ant galvos.

Po kačiuko ir vyro susidūrimo, pastarasis parpuolė ant žemės ir liko gulėti be sąmonės. Neįprastą keturkojo „išpuolį“ matę žmonės nedelsiant iškvietė medikus ir vyras buvo išvežtas į ligoninę. Gydytojų teigimu, vyresnio amžiaus vyriškis patyrė nugaros smegenų pažeidimus, dėl katinėlio nusileidimo ant galvos. Pagyvenęs vyriškis tik neseniai buvo išleistas iš ligoninės ir nuo sužalojimo atsigauna namuose tačiau privalo dėvėti kaklo įtvarą.

Pranešama, kad į incidentą patekę šuo ir katinas nenukentėjo. Sužalotas vyras siekia, kad katinėlio savininkas kompensuotų medicinines išlaidas.

Pasak vietinės žiniasklaidos, katinėlis priklauso vienam iš vyro kaimynų. Kol kas neaišku, kodėl augintinis buvo balkone ir kodėl jis nukrito ant žemiau stovėjusio senyvo vyro su šunimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.