Panevėžio r. pasiklydusią ir prastai pasijutusią moterį išgelbėjo vokiečių aviganis

Panevėžio rajono miške pasiklydusi 58-erių panevėžietė patyrė nemažai baimės, bet viskas baigėsi laimingai. Moterį surado policijos vokiečių aviganis.

Pasiklydusią moterį po beveik pusvalandį trukusios paieškos surado kinologas A.Jocius su tarnybiniu šunimi Hardu.<br>Policijos nuotr.
Pasiklydusią moterį po beveik pusvalandį trukusios paieškos surado kinologas A.Jocius su tarnybiniu šunimi Hardu.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2020, 10:28 AM

Uogauti į Papojo kaimo apylinkėse esantį Gėlainių mišką su lengvąja mašina ją atvežė draugės sūnus.

Iš pradžių abu uogavo netoli vienas kito, bet kuo gilyn traukė į mišką, tuo atstumas tarp jų didėjo. Po kurio laiko moteris pametė kompanioną iš akių.

Supratusi, kad pasiklydo, ji dar bandė šaukti, bet niekas neatsiliepė. Dėl patirto streso moteriai pablogėjo sveikata.

Paskambinusi skubiosios pagalbos numeriu moteris skundėsi, kad pasiklydusi pasijuto prastai. Nelaimėlei į pagalbą išskubėjo medikų brigada. Operatoriai nurodė tiktai apytikslę vietą, kur klaidžioja pradingėlė.

Medikai kalbėjo su ja telefonu, tačiau moteris nesugebėjo paaiškinti, kurioje miško vietoje atsidūrė. Ji dar bandė šaukti, tačiau medikai jos šūksnių negirdėjo.

Supratę, kad dideliame miške nepavyks vieniems surasti pradingėlės, jie kreipėsi į policininkus. Į mišką su tarnybiniu vokiečių aviganiu Hardu atskubėjo Panevėžio policijos kinologų grupės vyriausiasis patrulis 23 metų Aivaras Jocius.

Šuo greitai užuodė pradingėlės kvapą ir pasileido į mišką. Sekti pėdsakais nebuvo lengva – vietomis miško kelias virtęs makalyne ir ieškotojams teko klampoti.

Nepraėjus nė pusvalandžiui nuo paieškos pradžios pradingėlė buvo surasta. Nuo miške paliktos mašinos ji buvo nuklydusi maždaug apie 2 kilometrus. Išsigandusi moteris sėdėjo prie žole apaugusio miško keliuko.

Moterį apžiūrėję medikai jokių sveikatos sutrikimų neaptiko. Sėdusi į draugės sūnaus vairuojamą mašiną ir padėkojusi savo gelbėtojams ji išvažiavo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.