Nugaišo JAV prezidento šuo Čampas, šeimos mylimas draugas

JAV prezidento Joe Bideno šeimos šuo Čampas nugaišo, šeštadienį pranešė prezidentas, šį vokiečių aviganį pavadindamas „ištikimu, mylimu pastarųjų 13 metų draugu“.

 Čampas buvo mylimas J.Bideno šeimos augintinis 13 metų.<br> ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
 Čampas buvo mylimas J.Bideno šeimos augintinis 13 metų.<br> ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2021, 3:54 PM

Bidenai atgaivino seną tradiciją JAV prezidentams laikyti augintinių, nutrūkusią valdant ankstesniam JAV lyderiui Donaldui Trumpui. Bidenai į Baltuosius rūmus atsikraustė su šunimis Čampu ir Meidžoru.

„Šiandien mes nusiminę pranešame, kad mūsų numylėtas vokiečių aviganis Čampas ramiai namuose nugaišo“, – sakoma pirmosios ponios Jill Biden pranešime.

Meidžoras, taip pat vokiečių aviganis, vos apšilęs kojas svarbiausioje JAV rezidencijoje įsipainiojo į skandalą.

Šis jaunas buvęs gelbėtojų šuo kovą buvo išsiųstas į Bidenų šeimos namus Delavere perauklėti, nes mažiausiai vieną kartą įkando žmogui. Balandžio mėnesį pirmosios ponios atstovas pranešė apie šio šuns „papildomą dresūrą“.

J. Bidenas sakė, kad jo augintinio nederamą elgesį galbūt paskatino priešais jį judriuose Baltųjų rūmų koridoriuose netikėtai pasirodantys Slaptosios tarnybos agentai ir kiti žmonės.

Šunų mylėtojai Bidenai taip pat yra paskelbę, kad Baltuosiuose rūmuose laikys ir katę. Spaudos sekretorė Jen Psaki kartą įspėjo, kad tai „nulauš internetą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.