Prieš 6 mėn. pavogta ir toli nuo namų parduota prancūzų buldogė galiausiai grįžo pas teisėtus šeimininkus

Prieš šešis mėnesius pavogta prancūzų buldogė buvo grąžinta savo tikrajai savininkei, kai ji buvo parduota už 260 km nuo savo namų, praneša BBC.

 Prieš šešis mėnesius pavogta prancūzų buldogė buvo grąžinta savo tikrajai savininkei, kai ji buvo parduota už 260 km nuo savo namų.<br> Karališkosios draugijos prieš žiaurų elgesį su gyvūnais (RSPCA) nuotr.
 Prieš šešis mėnesius pavogta prancūzų buldogė buvo grąžinta savo tikrajai savininkei, kai ji buvo parduota už 260 km nuo savo namų.<br> Karališkosios draugijos prieš žiaurų elgesį su gyvūnais (RSPCA) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 21, 2021, 10:21 AM

Dvejų metų kalytė, vardu Cherry, balandžio mėnesį buvo pavogta iš namų Northamptone, o vėliau ją už 250 svarų sterlingų nupirko vyras Braitone.

Vyras, kuris nežinojo, kad šuo buvo pavogtas, nunešė Cherry į vietinę Karališkąją draugiją prieš žiaurų elgesį su gyvūnais (RSPCA), nes naujoji augintinė prastai sutarė su jo jau turimais augintiniais.

Kai šuo buvo nuvežtas į gyvūnų labdaros organizaciją, jos mikroschema buvo nuskaityta, buvo atrastas tikrųjų šeimininkų adresas ir darbuotojai su ja iš karto susisiekė.

Tikroji Cherry šeimininkė prisipažino, kad „beveik prarado viltį vėl ją pamatyti“, tačiau vos tik gavo žinią, kad augintinė atsirado, nuskubėjo jos pasiimti.

„Buvo tikrai jaudinanti akimirka. Matėme, kaip Cherry jaudinosi, kai pasirodė jos savininkė, ji jos visai nepamiršo“, – žurnalistams pasakojo Karališkosios draugijos prieš žiaurų elgesį su gyvūnais atstovė ir pridūrė, kad ši situacija parodė, kokios svarbios ir naudingos gali būti mikroschemos augintiniams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.