Žmonės rado gyvą šunį, su į galvą įsmigusia arbaleto strėle

Prietryčių Sibire, Buriatijoje, netoli Ulan Udės miesto, savanoriai rado gyvą šunį, kurio galvoje styrojo iš arbaleto paleista strėlė.

 Rusai rado gyvą šunį su arbaleto strėle galvoje.<br> Stop kadras
 Rusai rado gyvą šunį su arbaleto strėle galvoje.<br> Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2022, 9:24 AM

Žmonės užfiksavo vaizdą, kuriame matyti kaip gyvūnas atsargiai artėja prie žmonių. Iš šuns galvos kyšo arbaleto strėlė, kuri, kaip patikslina savanoriai, buvo įsmigusi į galvą kelis centimetrus.

„Šuo buvo skubiai operuotas, laukti nebuvo galima, nes nežinoma, kiek laiko šuo taip bėgiojo ir kokios traumos buvo padarytos. Užrašėme jį rentgeno nuotraukai. Iki šiol šuo buvo paliktas prieglaudos operacinėje“, – pranešime rašė gyvūnų teisių aktyvistai.

Anksčiau Trans-Baikalo teritorijos įstatymų leidžiamosios asamblėjos deputatas Aleksandras Michailovas sakė, kad valkataujančius šunis reikia sušaudyti, o jų gynėjus „pastatyti prie sienos“. Be to, reikia išsiaiškinti, iš kur jie gauna pinigų savo veiklai, aiškino politikas.

Vėliau A.Michailovas patvirtino, kad tikrai ragino gyvūnų teisių gynėjus „pastatyti prie sienos“ ir savo žodžius aiškino emocijomis.

Parengta pagal lenta.ru.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.