Šunis auginančiam Ukrainos prezidentui – gyvūnų mylėtojų pagarba: „Mes palaikome Ukrainą ir V. Zelenskį“

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis visame pasaulyje tapo įkvepiančia figūra, kuriai tenka spręsti milžinišką krizę jo šalyje – Rusijos pradėtą karą.

 V. Zelenskis.<br> Twitter nuotr.
 V. Zelenskis.<br> Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 30, 2022, 8:46 AM

Dar pernai JAV prezidentui Joe Bidenui priėmus į savo namus vokiečių aviganio veislės šuniuką vardu Commander, o šių metų pradžioje Bidenų šeimoje atsiradus ir katei vardu Willow, socialiniuose tinkluose atsirado ir paskyra pavadinimu „Oval Pawffice“ – simbolizuojanti gerai žinomą ovalųjį JAV prezidento kabinetą. Visai neseniai šioje paskyroje atsirado ir naujas įrašas, skirtas parodyti paramą Ukrainai ir V.Zelenskiui.

„Nors ir galvojome, kad apie Ukrainos prezidentą žinome visus gerus dalykus ir tvirtą jo charakterį, tačiau mums užkliuvo prezidento ir jo dviejų šuniukų nuotrauka. Ačiū tėčiui (J.Bidenui) už pagalbą Ukrainai. Laikykimės kartu!, – tviteryje rašė „Oval Pawffice“.

Šis įrašas sulaukė didelio palaikymo ir daugybės komentarų iš žmonių, kurių augintiniai ir jie patys prisideda prie Ukrainos palaikymo.

„Kai manai, kad nebegali jo labiau mylėti, pasirodo jis dar yra ir šunų mylėtojas“, – tviteryje apie V.Zelenskį rašė vienas gerbėjas.

„Kalbant apie mane ir mano šuniuką – mes palaikome Ukrainą ir V.Zelenskį“, – parašė ABC News žurnalistė Barbara Comstock.

„Aš ir Lizzi stovime kartu su Ukraina ir V.Zelenskiu“, – tviteryje rašė kitas.

Atsirado ir daugybė žmonių, kurie buvo susirūpinę, kaip galėtų padėti iš Ukrainos bėgantiems naminių gyvūnėlių savininkams.

Taipogi atsirado žmonių, kurie įsitraukė į diskusiją apie Ukrainos prezidento šunų veislę, bandydami spėlioti ar tai spanieliai, ar šnauceriai, ar dar kokios kitos veislės gyvūnai.

V.Zelenskio šunų veislės nėra žinomos, Ukrainos prezidentas tviteryje yra paviešinęs savo augintinių nuotrauką ir atskleidęs jų vardus.

„Dumbbells stovi, Petja miega, Nora žiovauja. Taip atrodo pirmoji treniruotė po Naujųjų metų. Labas rytas visiems“, – po nuotrauka parašė V.Zelenskis.

Parengta pagal theblast.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.