Loterijos bilietą sukramtę šunys darbo davė visiems: organizatoriai to dar nebuvo matę

Natanas ir Rachael Lamet iš Salemo miesto Jungtinėse Amerikos valstijose neseniai rado sukramtytą loterijos bilietą ir du prasikaltusiai atrodančius šunis šalia jo.

Graužiantis šuo.<br> 123rf.com nuotr.
Graužiantis šuo.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-16 06:31, atnaujinta 2022-08-16 06:32

„Palikome bilietą ant pufo, o jie nusprendė, kad jis skanus. Nuėjau miegoti, o kai pabudau, jis buvo taip sukramtytas, kad maniau, jog jo jau neįmanoma patikrinti“, – sakė Rachelė Lamet.

Loterijos darbuotojų teigimu, jie jau buvo matę beveik visko: bilietų, kurie buvo išskalbti džinsuose, įmesti į purvo balą ir net suvažinėti automobiliu, tačiau toks atvejis buvo pirmasis.

Tačiau kai jie gavo Lametų šeimos suplėšytą nutrinamą bilietą su dviejų šunų kaltininkų nuotrauka ir ranka rašytu rašteliu, buvo maloniai nustebinti.

Šeima nemanė, kad loterijos organizatoriai vargs dėl 3 dolerius kainuojančio loterijos bilieto, o tik iš jų nelaimės pasijuoks.

„Mano vyras manė, kad tai juokinga ir kažkas gali bent jau gerai pasilinksmins“, – sakė ji. 

Šunys, Apple ir Jackas, yra Aliaskos Klee Kijos – veislės, kurią Amerikos kinologų klubas apibūdina kaip „energingą ir smalsią“. Lametai juos laiko nuo tada, kai jie buvo mažyčiai.

„Mes tikrai įsigysime daugiau kramtomųjų žaislų, jie daug ką praryja. Mes juos mylime, bet kartais jie būna pašėlę“, – loterijoje pasakojo Rachael Lamet. 

Loterijos pranešime spaudai teigiama, kad jos darbuotojai „surado visas bilieto dalis ir sugebėjo vėl sudėti bilietą, o netrukus suprato, kad Natanas buvo teisus“.

Bilietas buvo ne tik „skanus“, bet ir laimėjo 8 dolerius. Loterijos teigimu, laimėjimas buvo išsiųstas šeimai paštu.

Parengta pagal oregonlive.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.