Dingo Paris Hilton čihuahua: į paiešką mesti gyvūnų detektyvai, šunų užkalbėtojai ir aiškiaregiai

41 metų Paris Hilton socialiniuose tinkluose pasidalino naujiena, jog dingo mylima čihuahua, ir ji daro viską, ką gali, kad surastų savo šuniuką. Rugsėjo 19 d. moteris pasidalijo savo šuns Diamond Baby nuotraukomis ir vaizdo įrašais atskleisdama, kaip jai skauda širdį ir ką ji daro tikėdamasi susigrąžinti savo augintinį.

 Paris Hilton.<br>Cover Images/Scanpix nuotr.
 Paris Hilton.<br>Cover Images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 23, 2022, 11:49 AM, atnaujinta Sep 23, 2022, 12:00 PM

„Man taip neįtikėtinai sunku tai paskelbti, man trūksta žodžių. Diamond Baby praėjusį trečiadienį dingo. Buvau fotosesijoje, mes kraustomės į kitus namus, ir vienas iš kraustytojų tikriausiai paliko atviras duris. Mano šeima ir draugai padėjo man ieškoti visame rajone, ėjome nuo durų prie durų, bet jos vis dar neradome“, – rašė P. Hilton.

P. Hilton pridūrė, kad ji pasamdė augintinių detektyvą, šunų užkalbėtoją, augintinių aiškiaregį „ir dabar ieško šunų paieškos dronų“. Darau viską, kas įmanoma, kad ją susigrąžinčiau“.

„Visi, kurie kada nors mylėjo augintinį ir jo neteko, supras šį mano skausmą – mano širdis sudaužyta. Aš verkiu, esu tokia liūdna ir prislėgta. Jaučiuosi taip, tarsi trūktų dalies manęs, ir niekas nėra taip, kaip anksčiau, kai jos čia nėra“, – rašė ji.

P. Hilton teigė, jog bijojo viešai paskelbti, kad Diamond Baby dingo, „nes žmonės gali būti žiaurūs, ir nerimauju dėl jos saugumo, bet jaučiuosi beviltiškai, ir kuo daugiau laiko praeina, tuo labiau tolsta mano šansai ją susigrąžinti“.

Tada ji pasidalijo el. pašto adresu žmonėms, kurie žino apie šuns buvimo vietą arba ją kažkur pastebėjo. Instagramo istorijoje P. Hilton taip pat pasidalijo papildoma informacija apie Diamond Baby, įskaitant jos spalvą ir tai, kad ji „šiek tiek drovisi ir guls pilvu į viršų, jei bandysite ją nešti“.

Paskutinį kartą šuo buvo pastebėtas Mulholland Drive ir Clerendon Road gatvėse Beverli Hilse.

„Už jos sugrąžinimą bus didelis atlygis ir NEBUS jokių klausimų“, – rašė P. Hilton.

P. Hilton garsėja savo meile čihuahuoms ir mažiems šuniukams. Savo socialiniuose tinkluose ji nuolat skelbia savo keturkojų draugų nuotraukas ir vaizdo įrašus, įtraukia juos į savo laidas ir reklaminius vaizdo įrašus.

Parengta pagal today.com.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.