Nerimas dėl mylimiausio šalies katino būklės Jungtinėje Karalystėje: vyriausybė neigia gandus

​Britų vyriausybė paneigė gandus apie tariamai pašlijusią Dauningo gatvės katino Larry‘io sveikatą. „Vyriausiasis peliautojas“ – toks yra oficialus šio katino titulas – yra „laimingas ir sveikas“, – pareiškė atstovas, kurį cituoja britų stotis ITV.

 Katinas Laris.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Katinas Laris.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2023, 3:35 PM, atnaujinta Sep 27, 2023, 3:39 PM

16 metų katinas nuo 2011-ųjų gyvena Jungtinės Karalystės ministro pirmininko rezidencijoje Dauningo gatvėje 10. Dabartinis premjeras Rishis Sunakas yra jau penktasis vyriausybės vadovas, su kuriuo Larry‘is dalijasi būstu.

Kadangi nuo visuomenės atitverta gatvė kone nuolat apgulta fotografų ir TV operatorių, Larry‘į neretai galima išvysti nuotraukose ar televizijos reportažuose, pavyzdžiui, kaip jis tupi prie masyvių juodų durų ir yra įleidžiamas į vidų policininkų. Larry‘is jau seniai tapo visų numylėtiniu.

Pastaruoju metu būta gandų, kad katinas pasiligojo. Laikraštis „The Sun“ netgi rašė, kad rengiamas planas, kaip informuoti gyventojus apie Larry‘io mirtį. Tačiau tai kol kas, regis, nėra būtina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.