Kuri kačių veislė geriausiai tinka jūsų Zodiako ženklui? Žvaigždės tarė žodį

Katės iš prigimties yra nepriklausomi gyvūnai ir tai lemia jų pirminis medžioklės instinktas. Tačiau veislės skiriasi pagal bendruomeniškumą, aktyvumą ir kt. Pasak astrologų, rinkdamiesi augintinį taip pat turėtumėte atsižvelgti į savo Zodiako ženklą.

Kuri kačių veislė geriausiai tinka jūsų Zodiako ženklui? Horoskopas.<br>Lrytas.lt nuotr.
Kuri kačių veislė geriausiai tinka jūsų Zodiako ženklui? Horoskopas.<br>Lrytas.lt nuotr.
Persų veislės katinas.<br>123rf.com nuotr.
Persų veislės katinas.<br>123rf.com nuotr.
Škotų nulėpausė.<br>„Instagram“ nuotr.
Škotų nulėpausė.<br>„Instagram“ nuotr.
Abisinijos katė.
Abisinijos katė.
Siamo katė.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Siamo katė.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Britų trumpaplaukis.<br>P.Mantauto nuotr.
Britų trumpaplaukis.<br>P.Mantauto nuotr.
Britų trumpaplaukis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Britų trumpaplaukis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Meino meškėnas.<br>V.Balkūno nuotr.
Meino meškėnas.<br>V.Balkūno nuotr.
Sfinksas<br>V.Balkūno nuotr.
Sfinksas<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Jan 20, 2024, 2:23 PM

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)

Meino meškėnas yra didelė, energinga katė, pasižyminti įspūdinga išvaizda ir gera širdimi. Šis gyvūnas puikiai atitinka Avino asmenybę. Meino meškėnas yra pasitikintis savimi ir protingas – jis bus puikus kompanionas šio Zodiako ženklo žmonėms.

Jautis (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)

Persų katė yra grakštumu spinduliuojanti veislė. Ji puikiai tiks Jaučiui, kuris vertina saugumo ir stabilumo jausmą.

Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 20 d.)

Siamo katė yra protingas gyvūnas. Dėl savo energingos ir draugiškos prigimties ji bus ideali kompanionė Dvyniams, kurie pasižymi visuomeniškumu.

Vėžys (birželio 21 d. – liepos 22 d.)

Ragdolas yra švelni katė, mėgstanti glaustytis. Tai reiškia, kad ji puikiai tinka jautrios prigimties Vėžiams. Šios veislės katės yra ištikimos ir labai prisirišusios prie savo šeimininko. Jų ramus charakteris derės su šio ženklo gimdytojo charakteriu.

Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)

Sfinksas yra išskirtinės išvaizdos ir pasitikėjimo savimi kupina katė. Jis spinduliuoja karališką pasitikėjimą savimi, kuris būdingas Liūtams. Tai katė, kuri, kaip valdovė, mėgsta būti dėmesio centre. Sfinksai yra gana aktyvios katės, kurios laukia bendravimo su šeimininkais.

Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)

Britų trumpaplaukės katės turi ramaus gyvūno reputaciją. Ji vertina stabilumą, o tai puikiai dera su Mergelės asmenybės bruožais – ji praktiška, organizuota ir mėgsta palaikyti tvarką.

Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)

Abisinijos katė yra energingas ir bendraujantis gyvūnas, puikiai tinkantis Svarstyklėms. Ji laikoma kate, kuri puikiai moka užmegzti ryšius (taip pat ir su kitais gyvūnais) ir kuriai nesvetimi žaidimai. Ji puikiai atitiks šio Zodiako ženklo asmenybės bruožus. Abisinijos katėms reikia aktyvaus draugo, kuris joms skirtų daug dėmesio.

Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)

Persų katė idealiai tinka po Skorpiono ženklu gimusiems žmonėms, kuriems būdingas paslaptingumas ir subtilumas. Skorpionai iš prigimties gali būti gana nepasitikintys, todėl jiems tiks gyvūnas, kuris vertina atstumą.

Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)

Tiek Norvegijos miško katės, tiek Šauliai yra energingi ir aktyvumą vertinantys asmenys. Pramogos ir judėjimas juos tikrai suartins. Šios veislės katės, kaip ir žmonės, gimę po Šaulio ženklu, smalsiai stebi pasaulį. Kitas bendras bruožas – ištikimybė ir prieraišumas. Šauliai moterys tikrai įvertins tokį augintinį.

Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)

Škotijos glotnučiai katinai, pasižymintys ramybe ir rimtumu, bus puikus pasirinkimas Ožiaragiams. Šios katės yra ramios ir noriai leidžia laiką tarp žmonių. Dėl to jos yra geras Ožiaragių kompanionas.

Vandenis (sausio 20 d. – vasario 18 d.)

Rytų trumpaplaukės katės vertina nepriklausomybę. Ši savybė būdinga ir žmonėms, gimusiems po Vandenio ženklu. Tiek Rytų trumpaplaukės katės, tiek Vandeniai pasižymi didele energija ir aktyvumu. Tai reiškia, kad jie turėtų gerai sugyventi.

Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)

Ragdolų veislė, apie kurią rašėme Vėžiams, turėtų patikti ir Žuvims. Ši katė pasižymi ramiu ir švelniu charakteriu, be to, ji siekia artumo su šeimininku. Tai puikiai dera su Žuvų, kurios taip pat siekia intymumo, jautrumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.