Veterinaro kabinete – kova dėl seriale vaidinančio šuns gyvybės

Televizijos TV3 naujausiame lietuviškame seriale „Inspektorius Mažylis“ įdomius ir sudėtingus vaidmenis, kaip žinia, atlieka ne tik garsiausi Lietuvos aktoriai, bet ir talentingi vokiečių aviganiai. Vienam jų teko dalia vaidinti scenoje, kuri nepaliks abejingų nei suaugusių, nei mažųjų žiūrovų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2014, 5:12 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:13 PM

Inspektoriaus Andriaus Mažylio šuo Mažylis seriale susidurs su mirtinu pavojumi ir net atsidurs ant operacinio stalo. Maža to, keturkojo herojaus gyvybei iškils rimtas pavojus dėl vieno nedorėlio klastos. Žiūrovams beliks spėlioti, kuris nedorėlis išdrįso itin niekšingai pasielgti – pasiūlyti nuodų keturkojui pareigūnui, ir sekti serialo scenarijaus vingius.

„Inspektoriaus Mažylio“ kūrėjai sako, kad vaidinti kovą dėl gyvybės nebuvo lengva nei šuniui, nei žinomiems aktoriams. Linksmasis keturkojis Mažylis visai nenorėjo įsijausti į „merdinčiojo“ vaidmenį ir, kaip ir visi šunys, tikrai nesidžiaugė scena – veterinaro kabinetu. Keturkojis muistėsi, nenorėjo gulėti ir veržėsi sprukti į lauką.

Šaindien 20 val. TV3 žiūrovai išvys šią dramatišką seriją ir sužinos, kaip viskas baigėsi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.