Švelniose policininkų rankose - išgelbėtos kačiukų gyvybės

Birželio 12-osios vakarą Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato patruliams teko neįprasta misija. Šį kart teko suteikti pagalbą ne nukentėjusiam žmogui, o gležniems mažiems padarėliams – kačiukams.

Kačiukus išgelbėjo neabejingi pareigūnai.<br>Šiaulių policijos nuotr.
Kačiukus išgelbėjo neabejingi pareigūnai.<br>Šiaulių policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 16, 2014, 12:37 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:56 PM

Apie 21:45 val. Šiaulių apskrities policijos Patrulių rinktinės kinologė Kristina Strelcovienė, vyresnysis patrulis Igoris Marcinkus ir vyriausiasis patrulis Mindaugas Kairys, dirbdami Kuršėnų mieste, gavo pranešimą, kad V.Kudirkos g. 14 namo kieme kažkoks nedorėlis paliko 2-3 savaičių amžiaus mažus kačiukus. Nuvykę į įvykio vietą patruliai rado keturis susigūžusius ir sušlapusius gyvūnėlius.

Apžvelgę teritoriją, dar paklausinėję kelių praeivių, ar jie nežinantys kieno galėtų būti kačiukai, patruliai nutarė ilgai nelaukti ir nuo žvarbaus vėjo ir bado gelbėti kniaukiančius mažylius.

Po pusvalandžio kačiukai jau buvo Šiauliuose - Patrulių rinktinės patalpose. Sušildyti ir pamaitinti gyvūnėliai greit atsigavo, pradėjo lakstyti ir išdykauti.

Vienam iš ketveriukės labai pasisekė, kadangi jis jau susirado šeimininką. „Širdis plyšta žiūrint į juos“ – pamatęs atvežtus kačiukus sakė Patrulių rinktinės Mobilaus būrio patrulis Artūras Druktenis. Vieną iš jų jis parsivežė namo.

Deja, o galbūt laimei, kitais mažyliais teks rūpintis Gyvūnų globos namų darbuotojams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.