Asmenybės susidvejinimą išgyvenanti kiaulė apsimeta šunimi

Miniatiūrinė „Juliana“ veislės kiaulaitė, vardu Virginia, išgyvena asmenybės susidvejinimo krizę, mat ji nebežino kas ji – kiaulė ar šuo. Kriuksė nuo mažų dienų gyvena kartu su dviem šunimis šeimininkų namuose Kolorade (JAV). Tai, jog ši kiaulytė nežino, kas ji, įrodo ir didžiulė nuotraukų galerija, kurioje užfiksuotas jos gyvenimas. Socialiniame tinkle „Reddit“ patalpintos nuotraukos susilaukė galybės pozityvių komentarų, o gerbėjai pažėrė klausimų apie kiaulės gyvenimą.

Kiaulaitės Virginia gyvenimo akimirkos.<br>AOP nuotr.
Kiaulaitės Virginia gyvenimo akimirkos.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 23, 2014, 4:12 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:08 PM

„Manau, kad šunys supranta, kad ši kiaulaitė nėra jų gentainė. Tačiau ji pati mano, kad yra šuo“, – į klausimus socialinimae tinkle atsakinėjo „Pigpimpin“ pseudonimu pasivadinę gyvūnų šeimininkai. Į namus šis miniatiūrinė kiaulaitė pateko būdama 3 mėnesių amžiaus ir užaugo dviejų šunų draugijoje.

Ir nors Virginia ir nėra šuo, ji elgiasi taip, kaip ir jos bičiuliai – du bokserių veislės šunys. „Ji žino, kaip naudotis šunims skirtomis durelėmis, mėgsta pasiniurkymus. Be to, labai myli mano vaikiną. Vos tik jis atsisėda ant sofos, Virginia tuoj pat užsiropščia jam ant kelių“, – pasakojo gyvūnų šeimininkė.

Ji tinkina, kad Virginia mėgsta švarą, neskleidžia jokio kvapo. Tačiau jos sukeliamus garsus išgirsti galima visuomet.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.