Iš namų pabėgusį vėžlį policija vijosi rekordiniu greičiu

Alhambros (JAV, Los Andželas) policijos pareigūnams praėjusį sekmadienį teko neįprasta užduotis. Patruliai automobiliu vijosi iš namų pabėgusį vėžlį. Kaip teigia patys pareigūnai, tai buvo lėčiausias pabėgėlio persekiojimas automobiliu visoje policijos istorijoje – vėžlį gaudė 1 mylios per valandą (1,6 km/h) greičiu. Persekiojamasis keturkojis – tai Afrikos sausumos vėžlys, vardu Clarkas.

Gyvūnas iš namų pabėgo tuomet, kai šeimininkai išėjo į beisbolo varžybas, o apie sprunkantį vėžlį policijai pranešė sunerimę kaimynai.<br>AOP nuotr.
Gyvūnas iš namų pabėgo tuomet, kai šeimininkai išėjo į beisbolo varžybas, o apie sprunkantį vėžlį policijai pranešė sunerimę kaimynai.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 5, 2014, 2:24 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:05 PM

Pasirodo, gyvūnas iš namų pabėgo tuomet, kai šeimininkai išėjo į beisbolo varžybas, o apie sprunkantį vėžlį policijai pranešė sunerimę kaimynai.

Socialiniame tinkle „Facebook“ istorija pasidalinę policijos pareigūnai tikino, kad 75 kg sveriantis roplys bandė pabėgti, tačiau policininkai buvo „greitesni“. Įsikėlę į automobilio saloną, pareigūnai bėglį pristatė į policijos nuovadą.

Savo augintinį šeimininkai atgavo jau kitą dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.