Išrinko gražiausią šunį

Praėjusį savaitgalį Druskininkuose paaiškėjo, kas tapo gražiausiu parodos šunimi. Teisėjos simpatijas užkariavo čempionų klasės rotveilerių kalytė iš Rusijos Dakota Vom Wilden Westen. Ji laimėjo pagrindinę tarptautinės šunų parodos „Dzūkijos vasara‘2014“ taurę.

Gražiausiu parodos šunimi tapo rotveileris iš Rusijos.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Gražiausiu parodos šunimi tapo rotveileris iš Rusijos.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aurelija Staskevičienė, Lietuvos kinologų draugija

Aug 6, 2014, 4:23 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:31 PM

Gražiausius šunis tą dieną išrinko tarptautinė šunų ekspertė iš Ukrainos Zoia Oleinikova. Antrąją vietą ši ekspertė skyrė erdelterjerui iš Rusijos FLAIRE MATTERHORN FOR SHER (sav. N.Mikheeva), o trečiąją – garbanotajam bišonui iš Ukrainos FRIZZLED LIFE GRANT (sav. S.ir L. Piatygin).

Rugpjūčio 2-ąją gražiausiems dešimties FCI grupių atstovams teisėjavo Dubravka Reicher iš Kroatijos. Teisėjos nuomone, nugalėtojo vardo labiausiai vertas buvo veisėjos T.Kaptsovos juodos spalvos 2 metų cvergšnauceris DREAMKISS QUASAR (Rusija).

Antra liko levretė ELEDI GRACE ELLIANA EDEM iš Latvijos (sav. J.Jegorova), o trečias – ir vėl tas pats garbanotasis bišonas FRIZZLED LIFE GRANT.

Kaip įprasta tokiuose renginiuose, deramas dėmesys buvo skirtas ir mūsų krašto kinologams – antrą parodos dieną buvo renkamas gražiausias Lietuvos šuo.

Eksperto iš Švedijos Goran Bodegard sprendimu, gražiausiu šunimi tapo puiki veteranų klasės atstovė, daugelio šalių ir tarptautinė čempionė mažeikiškės Elenos Miliauskienės išveista čia čiau kalytė ZEMYRA Lietuvos liūtas.

Druskininkų merijos atstovas čiau čiau šeimininkei E.Miliauskienei įteikė „2014 m. Druskininkų mero taurę“.

Abi parodos dienas specialiai įrengtame LKD Mokymo centro stende vyko užsiėmimai vaikams apie saugų bendravimą su šunimis ir atsakingą šunų auginimą. Taip pat čia veikė kūrybinės dirbtuvės, buvo konsultuojama šunų įsigijimo bei priežiūros klausimais.

Kasdien prieš konkursinę programą parodos dalyvius ir svečius linksmino meno kolektyvai: Birštono vaikų liaudies šokių kolektyvas „Raciliukai“ ir Druskininkų „Ryto“ gimnazijos etnografinis ansamblis.

Daugiau skaitykite kinologija.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.