Gyvūnų prieglaudos gyventojai laukia stebuklo

Artėja Šv. Kalėdos, o juk per jas vyksta stebuklai, tiesa? Kaip ir pernai, taip ir šiemet, mūsų gausus būrys laukia stebuklo! Todėl norime pranešti, kad gruodžio 20 dieną (šeštadienį) duris atversime plačiai Jums, mielieji, mūsų rėmėjams ir draugams, visiems, kas nori aplankyti tuos, kurie laukia, kuriems Kalėdos – didelė šventė!

Daugiau nuotraukų (1)

Tautmilesgloba.lt

Dec 11, 2014, 12:45 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 10:29 AM

Ir ji privalo įvykti, nes Kalėdos - dovanų metas. Tik spėk ką nors jiems atnešti ir padėti ne vietoj, ir jau girdi, kaip už kampo kikena nugvelbę, kas jiems ir priklauso! Tad laukiame visų, kas nori pabendrauti, kas nori tiesiog apsižvalgyti, kas nori viską pamatyti iš arti, kas nori pasibūti su šunimis, o gal su katytėmis, bei tų, kas nori prisidėti prie šventės artėjimo, kad ne tik žaisliukai puoštų prieglaudos kambarėlius, bet kad jų širdelės butų kupinos džiaugsmo.

Mes įsikūrę Rasų g. 39. Atvirų durų dieną lauksime jūsų nuo 13val iki 18val.

P.S. Jeigu nesugalvojate, kaip galite prisidėti prie gerumo akcijos, parašysime trumpai, ko mums labiausiai reikėtų ir ką naudojame dažniausiai. Tai ėdalas, džiuvėsiai, kraikas katytėms (pigiau ir daugiau išeina biokuro granulės), želmenys, dideli šiukšlių maišai, maišeliai išmatoms (naudojame paprastus maišelius, skirtus pakavimui), dubenėliai, pirštinės, nenaudojami ar seni žaislai ,nes jaunimo turime daug, o ne kai kuris senimas irgi džiaugiasi cypsindamas guminį paršiuką, kramtalai, įvairūs plovikliai, šluostės, laikraščiai, šluotos, pavadėliai bei antkakliai, kačių tualetai, draskyklės, nameliai, talpos sausam gyvūnų maistui, (o gal kas nors turite nebenaudojamų transportavimo boksų?) bei viskas, kas tinka dezinfekcijai. Na, ir žinoma, visa kita, ką mėgsta šunys bei katės.

Labai laukiame Jūsų, labai tikime, kad šv. Kalėdos tikrai ateis į mūsų prieglaudėlę. Iškilus klausimams skambinkite: +370 65071786 Tautmilė +370 60678764 Lina +370 65538244 Simona

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.