Ką daryti, kad Naujieji metai augintiniui netaptų kančia?

Kad šventės būtų gražios tiek Jums, tiek Jūsų augintiniams, pasistenkite tinkamai prižiūrėti savo gyvūnus. Todėl pateikiame pagrindinius patarimus, kurie padės išvengti nelaimių ir streso gyvūnui.

Dar likus iki Naujųjų metų girdėti dažni petardų ir fejervekų keliami garsai, todėl šunis geriausiai vedžioti toliau nuo tų vietų, kur nuolat šaudoma pirotechnika.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Dar likus iki Naujųjų metų girdėti dažni petardų ir fejervekų keliami garsai, todėl šunis geriausiai vedžioti toliau nuo tų vietų, kur nuolat šaudoma pirotechnika.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gyvūnų gerovės iniciatyvos

Dec 31, 2015, 9:58 AM, atnaujinta Sep 26, 2017, 12:50 PM

Jei yra galimybė, neveskite gyvūno į žmonių susibūrimo vietas ar žiūrėti fejerverkų, o palikite namuose, kur jis galės saugiai pailsėti ar pasislėpti.

Dar likus iki Naujųjų metų girdėti dažni petardų ir fejervekų keliami garsai, todėl šunis geriausiai vedžioti toliau nuo tų vietų, kur nuolat šaudoma pirotechnika. Pasivaikščiojimams pasirinkite tvirtą antkaklį ir pavadį, kad išsigandęs augintinis nepabėgtų.

Jokiu būdu nepaleiskite šuns nuo pavadėlio, nes palaidi šunys gali pabėgti arba įsikąsti šauti paruoštus fejerverkus. Deja, bet sprogstantys įtaisai padaro labai didelę žalą gyvūnams, dėl ko augintiniai nugaišta.

Į veterinarijos gydyklas papuola ir gyvūnai, netikėtai pakliuvę po automobilių ratais. Dažniausiai, tai petardų ir fejerverkų išsigandę šunys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.