Gyvačių entuziastę rado kraupiai pribaigtą vieno iš augintinių

JAV Indianos valstijoje 36 metų moteris buvo rasta negyva su ant jos kaklo apsivyniojusiu pitonu name, kuriame buvo laikoma apie 140 gyvačių, pranešė policija.

Pitonai yra nenuodingos gyvatės, kurių esama apie 30 rūšių, paplitusių Afrikoje, Azijoje ir Australijoje. Kai kurių rūšių pitonai yra vienos didžiausių gyvačių pasaulyje.<br>Wikipedia nuotr.
Pitonai yra nenuodingos gyvatės, kurių esama apie 30 rūšių, paplitusių Afrikoje, Azijoje ir Australijoje. Kai kurių rūšių pitonai yra vienos didžiausių gyvačių pasaulyje.<br>Wikipedia nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 1, 2019, 5:43 PM

Lauros Hurst kūnas buvo rastas trečiadienį name Oksfordo miestelyje, sakoma valstijos policijos atstovo seržanto Kimo Riley pranešime.

Ant L. Hurst, gyvenusios Batl Graundo miestelyje, kaklo buvo apsivyniojęs 2,4 metro tinklinis pitonas.

Medikai mėgino moterį atgaivinti, bet jų pastangos buvo bergždžios.

„Atrodo, kad ji buvo pasmaugta gyvatės, – laikraščiui „Lafayette Journal & Courier“ sakė K. Riley. – Tiksliai sužinosime tik atlikę skrodimą.“

Namas, kuriame buvo laikoma gyvačių kolekcija, priklauso kaimynystėje gyvenančiam Bentono apygardos šerifui Donui Munsonui rašo „Lafayette Journal & Courier“. L. Hurst ten laikė apie 20 savo gyvačių.

D. Munsonas, radęs L. Hurst kūną, pasakojo laikraščiui, kad jos mirtis atrodo esąs „tragiškas nelaimingas atsitikimas“.

Pitonai yra nenuodingos gyvatės, kurių esama apie 30 rūšių, paplitusių Afrikoje, Azijoje ir Australijoje. Kai kurių rūšių pitonai yra vienos didžiausių gyvačių pasaulyje.

Šie ropliai paprastai sugriebia grobį smailiais, atgal nukreiptais dantimis ir, apsivynioję aplink aukos kūną, smarkiai spaudžia, kol sustoja širdis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų