Šeimos pasivaikščiojimas su šuniu Kėdainių rajone baigėsi nelaime

Šeštadienio popietė Kėdainių rajone gyvenančiai šeimai įsimins dar ilgai – bevaikštant parke didelis šuo užpuolė mažą jų šunį. Šeimininkai apgynė savo šunelį nuo užpuoliko, tačiau grumtynių įkarštyje išsigandęs šunelis pabėgo. Šeima prašo kraštiečių pagalbos – jei matėte nuotraukoje vaizduojamą šunelį – susisiekite.

Poilsis ,pasivaikščiojimas su augintiniu,šuo,orai<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Poilsis ,pasivaikščiojimas su augintiniu,šuo,orai<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dimitrijus Kuprijanovas, rinkosaikštė.lt

Jan 12, 2021, 3:19 PM

Šeštadienio popietę

Kėdainių rajono gyventoja Gintarė Brazinskienė „Rinkos aikštės“ žurnalistui pasakojo, kad viskas įvyko šeštadienio popietę.

„Apie 15 val. 30 min. Skinderiškio parke dukra vaikščiojo su šuniuku. Ir staiga pribėgęs didelis kovinis šuo su antsnukiu jį prispaudė prie žemės.

Dukra puolė mūsų mažąjį ginti nuo įsiutusio dičkio. Ji tiesiog atplėšė didelį šunį nuo mažylio. Deja, grumtynių metu mūsų mažylis kažkur prapuolė. Kaip į vandenį dingo šunelis“, – dėstė G. Brazinskienė.

Vykdė paieškas

Šeima nenuleido rankų ir ieškojo dingusio šunelio, deja, paieškos buvo bevaisės – šunelis dingo kaip adata šieno kupetoje.

„Kęstučio Kaltenio įrengtos vaizdo stebėjimo kameros rodė, kad vėlai vakare lyg juodas gyvūnėlis gulėjo ant kelio. Bet mes apie 23 val. dar kartą nuvažiavę ir išvaikščioję visą parką nieko neradome. Sekmadienį visą dieną ir parke, ir laukais važiavom. Ir nieko“, – atsiduso šeimos draugą praradusi moteris.

Nepraranda vilties

Visgi Brazinskų šeima nepraranda vilties ir toliau ieško savo augintinio. Jie kreipiasi pagalbos į visuomenę, galbūt į jūsų sodybą atklydo juodas nedidelis šunelis?

„Nepanašu, kad tas dičkis būtų papjovęs mūsų šunelį. Nors vėliau, kai jau dukra ieškojo, tas pats mūsų šunelį užpuolęs šuo lakstė be antsnukio...

Mūsų Džeinas tiesiog dingo. Jei rasit ar pamatysit kur Angirių, Pilsupių, Pašušvio kraštuose – praneškit. Šuniukas buvo su žaliu pavadėliu per nugarą. Labai prašom“, – pagalbos prašė Brazinskų šeima.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.