Pigiai veislinį šunytį panorusi įsigyti emigrantė skaudžiai nudegė

Dar prieš tris mėnesius radusi internete skelbimą apie Biržuose parduodamą Kavalieriaus karaliaus Karolio spanielių veislės šunį, pirkėja susisiekė su jo pardavėju.

 Moteris nesiderėdama sutiko už jauną šunį mokėti 400 eurų, nes kaina buvo kone dvigubai mažesnė nei rinkos.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Moteris nesiderėdama sutiko už jauną šunį mokėti 400 eurų, nes kaina buvo kone dvigubai mažesnė nei rinkos.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dainius Krasauskas, panskliautas.lt

Mar 13, 2021, 4:31 PM

Kaina labai maža

Pardavėjas iškart rėžė, kad beliko vos keli neparduoti jaunikliai. Moteris nesiderėdama sutiko už jauną šunį mokėti 400 eurų, nes kaina buvo kone dvigubai mažesnė nei rinkos.

Tačiau iškilo sunkumų dėl šuns atsiėmimo. Moteris gyvena Anglijoje ir artimiausiu metu neplanavo grįžti į tėvynę. Tada pardavėjas patikino, kad už papildomą mokestį pristatys šunį tiesiai moteriai į namus Anglijoje. Kaip tai padarys, vyras neaiškino.

Tuomet į nurodytą banko sąskaitą moteris pervedė 300 eurų avansą ir ėmė laukti, kada jos glėbyje atsidurs naujas keturkojis draugas.

Tik nesulaukusi „gyvo“ siuntinio iš Lietuvos moteris kreipėsi pagalbos į policiją.

Sukčių niekaip nepagauna

Tai jau trečias kartas, kai lygiai tokiu pat būdu – neva Biržuose parduodami maži veisliniai šuniukai – buvo apgauti pirkėjai.

Jau esame rašę, kad prieš 3 mėnesius pervedusi 200 eurų avansą 40-metė vilnietė nuvažiavo nurodytu adresu į Biržus pasiimti šuns, bet ten gyvenantys žmonės pareiškė, kad nieko nežino.

Prieš tai lygiai tokiu pat būdu buvo apgauta spanielių veislės šuns ieškojusi 71 metų kaunietė.

Biržų policijos viršininkas Deividas Valtaris nurodė, kad įtariamųjų pričiupti nepavyksta.

Tyrėjai tik išsiaiškino, kad moterų pinigai atsidūrė Vilniaus ir Klaipėdos rajonuose gyvenančių žmonių banko sąskaitose. Todėl apgavysčių tyrimą perėmė vietos policininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.