Mirtinai partrenkė Jorkšyro terjerą, vos nekliudė jį vedžiojusios mergaitės ir nuvažiavo: reikalaus atlyginti žalą

Šeštadienio popietę Kėdainių rajono Josvainių seniūnijos Angirių kaime dviejų mergaičių akivaizdoje buvo partrenktas mažas šunelis – Jorkšyro terjeras. Vairuotojas nė nestabtelėjęs nuvažiavo. Vienos iš mergaičių mama kreipėsi pagalbos į vietos gyventojus, ji nori, kad vairuotojas atsakytų už padarytą žalą.

Jorkšyro terjeras<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Jorkšyro terjeras<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
 Šuniukas buvo partrenktas šioje gatvėje, laimei, automobilis nekliudė vaikų, viena mergaičių vos spėjo pasitraukti į šoną.<br> D.Kuprijanovo nuotr.
 Šuniukas buvo partrenktas šioje gatvėje, laimei, automobilis nekliudė vaikų, viena mergaičių vos spėjo pasitraukti į šoną.<br> D.Kuprijanovo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Dimitrijus Kuprijanovas, rinkosaikste.lt

Nov 15, 2021, 10:20 AM

Šeštadienio popietę

Nukentėjusiųjų teigimu, viskas įvyko šeštadienio popietę, apie 14 valandą. Baltos spalvos „Audi“ markės automobilis, tempiantis priekabą, važiavo Josvainių link. Tuo metu dvi mergaitės – 14 ir 15 metų – vedžiojo savo šunelius.

„Mergaitės ėjo kelio pakraščiu, vedžiojo savo šunelius, o tas vairuotojas praskriejo dideliu greičiu, mergaitė vos spėjo pasitraukti, o šunelį tiesiog nutrenkė“, – pasakojo vietos gyventoja Dalė Abromaitienė.

Nuolat verkė

„Rinkos aikštei“ šeštadienį susisiekus su nukentėjusiųjų artimaisiais, šie papasakojo, kad mergaitės nuolat verkė, jos patyrė didžiulį stresą, išgąstį.

„Vos vaiko nepartrenkė, šunelį mirtinai pertrenkė ir nuvažiavo. Nors būtų sustojęs. Jos išsigando labai. Svarbu, kad jos sveikos, bet labai liūdna dėl šio įvykio“, – dėstė moteris.

Bijo dėl vaikų

Vietos gyventojai pasakojo bijantys dėl savo vaikų. Jų kaime išties daug, o pro kaimą veda pagrindinis kelias, kuriuo dažnai važiuoja automobiliai.

„Viskas įvyko pagrindinėje mūsų gatvėje. Čia mašinų autostradoje. Dabar partrenktas šuniukas, o kitą kartą gali būti vaikas.

Norėtume, kad vairuotojas pats prisistatytų ir atsiprašytų bei atlygintų patirtą žalą. Taip daryti negalima“, – kalbėjo D. Abromaitienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.