Projektas „Augintinių kasdienybė“: kviečia pasitikrinti, ką žinote apie kokybišką augintinio priežiūrą ​Laimėk augintiniui veterinaro apžiūrą

Daugelio žmonių gyvenimas neįsivaizduojamas be augintinių, kurie ne veltui vadinami geriausiais žmogaus draugais. Vos tik įsigijus naują šeimos narį, jis pavergia mus savo mielumu ir suteikia daug gerų emocijų.

Atlikę testą ir užsiregistavę lankytojai turės galimybę laimėti savo augintiniui profilaktinės veterinarijos gydytojo apžiūrą veterinarijos klinikoje „8 Drambliai“.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Atlikę testą ir užsiregistavę lankytojai turės galimybę laimėti savo augintiniui profilaktinės veterinarijos gydytojo apžiūrą veterinarijos klinikoje „8 Drambliai“.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2022, 2:36 PM

Tačiau, naminių gyvūnų šeimininkai žino ir tai, kad rūpestis juo ir bendradarbiavimas su specialistais – augintinio sveikatos bei ilgo jo gyvenimo garantas.

Kaip tinkamai pasirūpinti augintiniu ir ką svarbu žinoti, tik ką įsigijus jį? Naujienų portalas lrytas.lt kartu su veterinarijos klinika „8 Drambliai“ paruošė specialų testą „Ką žinai apie savo augintinį?“.

Pasitikrinkite, kiek daug išmanote apie savo augintinius ir kokybišką jų priežiūrą: kada pradėti rūpintis profilaktika nuo erkių, vakcinacija, kokia medžiaga būtina katės mityboje ir kt.

Atlikę testą ir užsiregistavę lankytojai turės galimybę laimėti savo augintiniui profilaktinės veterinarijos gydytojo apžiūrą veterinarijos klinikoje „8 Drambliai“.

Kiekvieną savaitę burtų keliu bus išrinktas vienas testą atlikęs laimingasis. Konkursas vyks iki liepos 25 d. Daugiau informacijos ir taisykles rasite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?