Išvydę mažame narve įkalintą šunį kreipėsi į tarnybas: įspėja ir kitus

„Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ aktyviai dirba su gyvūnų nepriežiūros ar žiauraus elgesio atvejais ir reaguoja į įvairaus pobūdžio skundus.

Paklausus, kodėl gyvūno savininkai gyvūną laikė narve, buvo gautas paaiškinimas, kad šuo buvo tik atvežtas ir nebuvo įrengtas voljeras.<br> ggi.lt nuotr.
Paklausus, kodėl gyvūno savininkai gyvūną laikė narve, buvo gautas paaiškinimas, kad šuo buvo tik atvežtas ir nebuvo įrengtas voljeras.<br> ggi.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gyvūnų gerovės iniciatyvos

Jun 15, 2022, 2:08 PM

Vienas jų – šuns laikymas narve, kuris neatitinka nustatytų teisės aktų reikalavimų. Pranešus apie tokį atvejį atitinkamai institucijai, ši nedelsiant sureagavo ir jau sekančią dieną gavome atsakymą, kad buvo atliktas patikrinimas ir šuo rastas naujame voljere.

Paklausus, kodėl gyvūno savininkai gyvūną laikė narve, buvo gautas paaiškinimas, kad šuo buvo tik atvežtas ir nebuvo įrengtas voljeras.

„Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ dėkoja Elektrėnų savivaldybės administracijos darbuotojams už operatyvumą ir bendradarbiavimą bei džiaugiasi, kad šuo jau gyvena tvarkingame voljere.

Taip pat primenama, kad net ir vienai ar kelioms dienoms gyvūno laikymas teisės aktų reikalavimų neatitinkančiomis sąlygomis yra negalimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.