Taylor Swift katė – tarp turtingiausių augintinių pasaulyje: skelbia gyvūnų, kurie žarsto milijonus, sąrašą

Laikyti kates gali apsimokėti... tiesiogine prasme.

Taylor Swift katė, škotų nulėpausė Olivia Benson.<br> CATERS NEWS/Scanpix nuotr.
Taylor Swift katė, škotų nulėpausė Olivia Benson.<br> CATERS NEWS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2023, 1:30 PM, atnaujinta Jan 24, 2023, 1:34 PM

Remiantis nauja „All About Cats“ ataskaita, Taylor Swift mylima škotų nulėpausė, vardu Olivia Benson, yra trečias pagal turtingumą augintinis pasaulyje. Rubuilė katė susikrovė įspūdingą 97 milijonų dolerių grynąją vertę.

Turtingiausių gyvūnų antrąją vietą užima socialinių tinklų influencerė @Nala_cat, siamo ir paprastos rainės mišrūnė, kuri įvertinta 100 mln. dolerių.

Vokiečių aviganis Gunther VI, priklausantis Italijos žiniasklaidos bendrovei „The Gunther Corporation“, tapo turtingiausiu gyvūnu pasaulyje – jis įvertintas 500 mln. dolerių.

Sąrašas buvo sudarytas naudojant „Instagram“ analizę ir galimą augintinio dienos atlyginimą už kiekvieną įrašą socialinėje žiniasklaidoje. 2020 m. T.Swift paskelbė Olivijos nuotrauką, išsidrėbusią ant sofos, kuri jos „Instagram“ puslapyje surinko daugiau nei 2 mln. patiktukų.

Albumo „Midnights“ žvaigždė nesidrovėjo parodyti, kaip labai myli savo katę, kuri pavadinta aktorės Mariska Hargitay populiarios veikėjos iš „Teisė ir tvarka: Specialiųjų aukų skyrius“ vardu. Murklė pasirodė „Blank Space“ ir „Me!“ muzikiniuose klipuose, taip pat įvairiose reklamose, įskaitant vieną, skirtą „Diet Coke“ 2014 m.

Už Benson turtingiausių augintinių sąraše atsidūrė Oprah Winfrey šunys Sadie, Sunny, Lauren, Layla ir Luke, kurie įvertinti 30 mln. dolerių, taip pat velionio Karlo Lagerfeldo katinas Choupette, kuris buvo įvertintas 13 milijonų dolerių ir velionės aktorės Betty White šuo Pontiac'as – 5 mln. dolerių.

T.Swift turi kitą katiną, Bendžaminą Batoną, pavadintą Brado Pitto personažo 2008 m. filme „Keista Bendžamino Batono atvejis“ garbei. Šis katinas yra skudurinukių veislės, tačiau jam nepavyko patekti į turtingiausių augintinių sąrašą.

Parengta pagal „New York Post“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.