GGI skelbia virtualų organizacijų, kurios rūpinasi gyvūnų gerove, žemėlapį

Norime pristatyti Jums mūsų organizacijos VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ parengtu virtualiu organizacijų, kurios rūpinasi gyvūnų gerove, žemėlapiu.

Gyvūnų prieglauda<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Gyvūnų prieglauda<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
GGI skelbia virtualų organizacijų, kurios rūpinasi gyvūnų gerove, žemėlapį.<br> GGI nuotr.
GGI skelbia virtualų organizacijų, kurios rūpinasi gyvūnų gerove, žemėlapį.<br> GGI nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 12, 2023, 2:52 PM

Jame vienoje vietoje rasite visą svarbiausią informaciją apie tai, kur kreiptis ieškant pagalbos beglobiui, sužeistam ar pasimetusiam gyvūnui ar norint prisidėti prie prasmingos gyvūnais besirūpinančių organizacijų veiklos.

Prašome žmonių, pastebėjus nuskriaustą ar beglobį gyvūną nepraeiti pro šalį, o pasinaudoti šiuo žemėlapiu ir susisiekti su organizacija, kuri yra arčiausiai jų ir galėtų patarti, kaip konkrečioje situacijoje geriausia elgtis.

Žemėlapyje rasite:

– Gyvūnų gerovės organizacijas: norintiems susipažinti ir rasti informaciją apie įvairias Lietuvoje veikiančias organizacijas, dirbančias gyvūnų gerovės srityje.

– Prieglaudas: užėjęs į šią skiltį rasi sąrašą prieglaudų, kurios beglobiams gyvūnams suteikia prieglobstį specialiai tam įrengtose fizinėse patalpose.

– Globa: ši dalis yra skirta organizacijoms, telkiančioms laikinus globėjus-savanorius, kurie beglobiams gyvūnams atveria savo namų duris.

– Sanitarines tarnybas: čia rasi informaciją apie Lietuvoje veikiančias sanitarines tarnybas, kurių paslaugas pagal paskelbtus konkursus perka miestų ir rajonų savivaldybės. Šios įstaigos gyvūnus gaudo, karantinuoja, atlieka gyvūnų eutanaziją, surenka gaišenas ir atlieka kitas sutartyje su savivaldybe numatytas funkcijas.

Tikimės, kad šis virtualus žemėlapis taps naudingu įrankiu norintiems ir siekiantiems sukurti gyvūnams draugiškesnę Lietuvą.

Žemėlapį rasite čia: https://bit.ly/GGI-Zemelapis

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.