Jūsų augintiniams – tik geriausia: išskirtiniai „Lidl“ pasiūlymai keturkojams

Nuo paties mažiausio kačiuko – iki didžiausio šuns: namuose mūsų laukia patys įvairiausi ir kiekvienam patys mieliausi augintiniai. Pirkėjų nuomone, pigiausias prekybos tinklas „Lidl“ kviečia į „Augintinių festivalį“, kuriame laukia puikūs produktai už geras kainas. Nustebinkite savo kates ir šunis grįžę su dovanomis iš „Lidl“ „Augintinių festivalio“.

Pirkėjų nuomone, pigiausias prekybos tinklas „Lidl“ kviečia į „Augintinių festivalį“, kuriame laukia puikūs produktai už geras kainas.
Pirkėjų nuomone, pigiausias prekybos tinklas „Lidl“ kviečia į „Augintinių festivalį“, kuriame laukia puikūs produktai už geras kainas.
Pirkėjų nuomone, pigiausias prekybos tinklas „Lidl“ kviečia į „Augintinių festivalį“, kuriame laukia puikūs produktai už geras kainas.
Pirkėjų nuomone, pigiausias prekybos tinklas „Lidl“ kviečia į „Augintinių festivalį“, kuriame laukia puikūs produktai už geras kainas.
Pirkėjų nuomone, pigiausias prekybos tinklas „Lidl“ kviečia į „Augintinių festivalį“, kuriame laukia puikūs produktai už geras kainas.
Pirkėjų nuomone, pigiausias prekybos tinklas „Lidl“ kviečia į „Augintinių festivalį“, kuriame laukia puikūs produktai už geras kainas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 26, 2024, 4:00 PM

Net dvi savaites – nuo šio pirmadienio iki kovo 10 d. – šunų ir kačių ėdalas bei skanėstai, kraikas, draskyklės, guoliai, žaislai ir kiti reikalingi priedai iš „Augintinių festivalio“ katalogo – net iki 38 proc. pigiau. Ieškote šukų, naujo pavadėlio, guolio ar draskyklės? Užsukite į „Lidl“ ir suteikite savo augintiniui ne tik džiaugsmo gomuriui, bet ir patogią vietą miegui – visa tai dar ir už nedidelę kainą.

Subalansuota ir kokybiška mityba – svarbiausia kiekvienam augintiniui

Kaip ir žmogui, taip ir kiekvienam augintiniui būtina tinkama mityba. Prekybos tinkle „Lidl“ galite įsigyti subalansuoto, geros kokybės ėdalo, kuriuo džiaugiasi augintiniai visoje Europoje.

Kiekvienas augintinis yra individualus ir tai, kas tinka vienam, nebūtinai tinka ir kitam. Todėl specialistai, renkantis maistą šunims, pirmiausia pataria atsižvelgti į gyvūno veislę, amžių, svorį ir aktyvumą, taip pat sveikatos būklę.

Jie taip pat nurodo, kad nėra didelio skirtumo, ar renkamasi sausą, ar konservuotą ėdalą, jei jis yra kokybiškas. Sausas maistas – patogesnis, neišdžiūsta, ir dažnai būna pigesnis nei konservai. Tuo metu konservuotas maistas virškinamas lengviau, ypač tinka senyvo amžiaus šunims. Todėl vertėtų teikti pirmenybę subalansuotumui, derinant sausą ir šlapią maistą, nepamirštant kartkartėmis palepinti augintinių skanėstais.

„Bellosan“ ir „Orlando“ – tai ėdalas mažiems, vidutinio sudėjimo ir dideliems šunims su įvairiais vitaminais, o „Orlando Puretaste“ – aukštos kokybės šunų ėdalas be konservantų, dažiklių ir skonio stipriklių, su išskirtinai dideliu mėsos ir žuvies kiekiu. Nuo pirmadienio visam „Orlando“ ir „Bellosan“ prekių ženklų šunų ėdalui taikoma net iki 25 proc. nuolaida.

Dar didesnė – net 29 proc. nuolaida – taikoma daugelio augintinių pamėgtam sausam „Darling“ ėdalui šunims: 3 kg pakuotė kainuos vos 5,99 Eur. Jūsų augintinis gali išsirinkti iš dviejų skonių: su jautiena ir daržovėmis arba paukštiena ir daržovėmis.

Bene didžiausia – 35 proc. – nuolaida „Augintinių festivalyje“ pasipuošęs „Friskies“ konservuotas ėdalas šunimis. 4 pakuotės po 100 g kainuos tik 1,35 Eur, o šio ėdalo nuo šiol „Lidl“ lentynose galėsite rasti kasdien.

Suklusti turėtų ir kačių augintojai, kurių pamėgtam „Coshida“ prekių ženklo kačių ėdalui taikoma iki 25 proc. nuolaida. Išsirinkę „Coshida Selection“, pradžiuginsite savo kates ėdalu, gausiu džiovintos mėsos, žuvies, daržovių ir vaisių. Jis sukurtas bendradarbiaujant su veterinarais, kad jūsų augintiniai atrodytų ir jaustųsi puikiai. Šioje linijoje yra ir sterilizuotoms katėms skirtas ėdalas – gerai žarnyno, širdies ir šlapimo takų veiklai.

Tikra „Augintinių festivalio“ žvaigždė – sausas ėdalas katėms „Purina One“: 800 g pakuotę įsigysite net su 38 proc. nuolaida – vos už 3,99 Eur. Beveik tokia pati – 37 proc. – nuolaida taikoma ir fantastiškam konservuotam ėdalui katėms „Purina Felix Fantastic“, kurio keturios 85 g pakuotės kainuos viso labo 1,49 Eur.

Beje, su „Lidl“ – ne tik pigiau, bet ir paprasčiau, tai galioja kalbant ir apie gyvūnų priežiūrą. Tik „Augintinių festivalio“ metu įsigykite 2,4 kg tofu kraiko katėms vos už 3,99 Eur. Rinktis galite iš kelių tipų: originalaus, su bambuku ir anglimi arba su žaliąja arbata.

Jeigu jums ir augintiniui labiau patinka „Coshida“ sušokantis kraikas, irgi galite pasižvalgyti po nuolaidų lentyną. 10 litrų „Coshida“ kraiko maišą gausite su 24 proc. nuolaida – už 2,99 Eur. Sušokantis kačių kraikas – labai patogus pasirinkimas, nes gerokai palengvina kačių dėžučių valymą.

Renkantis kraiką, svarbu žinoti, kuris produktas – ne tik saugus ir efektyvus, bet ir tinkamas augintiniui. Be to, tinkamai parinktas kraikas gali palengvinti kasdienę kraiko dėžutės priežiūrą. Jei norite kuo rečiau valyti katės dėžutę, rinkitės sulimpantį kraiką – išmesti reikės tik nešvarius, sulipusius kraiko gabaliukus.

Taip pat patariama aklai nesivadovauti natūralumu ir kraiką pakeisti smėliu, moliu ar kitomis ekologiškomis kraiko alternatyvomis. Jos, skirtingai nei kraikas, tinkamai nesugeria kačių šlapimo, nepanaikina nemalonaus kvapo. Taip pat nepasižymi antibakteriniu poveikiu ir nesustabdo katės bei žmogaus organizmui žalingų mikroorganizmų plitimo.

Prižiūrėtas augintinis – sveikas augintinis

Pavasaris – jau čia pat, tad ir laiko daugiau praleisime lauke. Tikėtina, taip pat galvoja ir jūsų augintiniai. Ar jau planuojate su jais leistis į artimas ar pačias tolimiausias keliones? Tuomet pravartu būtų įsigyti „Zoofari“ automobilinį apsauginį paklotą, kuris „Lidl“ parduotuvėse kainuoja 6,99 Eur. Paklotas itin patogus naudoti: jis plaunamas, atsparus įbrėžimams ir tvirtas. Be to, jam suteikiama 3 metų garantija.

Patogiam šunų vedžiojimui lauke itin pravers „Zoofari“ ištraukiamas pavadėlis su įtraukimo mechanizmu, taip pat petnešos šunims. Abiems šioms prekėms taikoma 3 metų garantija, ir kiekviena kainuoja po 7,99 Eur.

Augintinių priežiūros specialistai pataria pasivaikščiojimams dažniau rinktis petnešas. Jos leidžia šunims lengviau judėti ir kvėpuoti, o dėvėjimas nesukelia diskomforto augintiniui. Labai svarbu, kad petnešos būtų pritaikytos augintinio dydžiui, taip pat tinkamos pagal šuns temperamentą ir, atsižvelgiant į veislę, pritaikytos fizinei jėgai.

Augintinių šeimininkų kasdienybę itin palengvins „Beldray“ gelio volelis arba šepetys gyvūnų plaukams šalinti. Gelio volelis padeda patogiau ir lengviau surinkti augintinio plaukus net ir nuo pačių nepatogiausių vietų, o šerelių šepetys patogiai pašalina plaukus nuo baldų. Tiek viena, tiek kita prekė „Lidl“ parduotuvėse „Augintinių festivalio“ proga kainuoja vos 2,99 Eur. Tiek pat sumokėsite ir už „Zoofari“ šepetį arba šukavimo pirštinę.

Svarbu ne tik maistas, bet ir žaislai

Žinoma, kaip gi gyvenimas su augintiniais be žaislų, kurių prekybos tinkle „Lidl“ yra pačių įvairiausių: nuo mažų cypliukų iki didelių draskyklių. 9,99 Eur – tik tiek kainuoja „Zoofari“ katėms skirta draskyklė, kuri papildomai papuošta ir minkštu žaisliuku. Už tiek pat įsigysite ir dviejų dalių draskomuosius kilimėlius, kurie tiek pradžiugins jūsų augintinius, tiek padės juos mokyti gerų manierų.

Be abejo, bet kokie žaislai augintiniams pirmiausia turi būti saugūs: jie negali būti per maži, kad šuo jo neprarytų ir neužspringtų. Taip pat žaislas negali turėti aštrių dalių, kurios gali sužeisti. Be to, žaislas turi atlikti ir tam tikrą funkciją: palaikyti dantų higieną, elgtis interaktyviai ar cypti kramtant.

2,99 Eur – tiek kainuoja „Zoofari“ žaislas šunims, tinkamas ir dantų priežiūrai, ir žaidimui vienu kartu. Jų rasite įvairių formų, ryškių spalvų, ir su tokia žema kaina, kad norėsis prisipirkti pilną krepšį.

Jei ieškote išmanesnių žaislų, taip pat užsukite į „Lidl“, kur jūsų augintinių lauks „Nerf Dog“ šunų žaislai. Su mirksinčiu šviesos rutuliuku, kuris reaguoja į judesį, su tvirtais guminiais žiedais ar su girgždančiu garsu – beliks išrinkti labiausiai patinkantį jūsų šuniukui, o išleiste vos 7,99 Eur.

Po ilgos žaidimų dienos jūsų augintinis puikiai pailsės „Zoofari“ guolyje. Pasirinkę norimą – lovos ar palapinės formos – guolį, už jį sumokėsite 16,99 Eur. Tinka ir šunims, ir katėms, be to visi guoliai yra su neslystančiu dugnu. Gyvūnų augintiniai puikiai žino, kad tokia prekė tarnauja ir džiugina ne vienerius metus.

Nuo guolių ir draskyklių iki įvairių žaislų ir maisto: viskas tam, kad jūs ir jūsų augintiniai būtų laimingi, ir už prieinamą kainą. Nuo pirmadienio skanūs, reikalingi ir naudingi „Augintinių festivalio“ pasiūlymai laukia jūsų geriausių draugų visose „Lidl“ parduotuvėse 27-iuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje ir Gargžduose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.