Nuolankioji Sintė - iš po laiptų išgelbėta baikštuolė

Sintę kartu su broliuku vėlyvą rudenį radome po daugiaukščio namo išoriniais laiptais. Nežinia kaip ten jie atsirado, bet iš to, jog jie leidosi paimami ant rankų, manau jie jau žinojo, kad žmogus gali būti ne tik „grėsmė“, bet ir išsigelbėjimas. Sintė - šešerių mėnesių amžiaus. Iš pradžių, vis dėlto, ji buvo baikšti, gal praeityje buvo ujama.

Labai graži ir miela katytė irgi turi teisę turėti namus.<br>Beglobis.lt nuotrauka
Labai graži ir miela katytė irgi turi teisę turėti namus.<br>Beglobis.lt nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Savanorė Akvilė

2013-03-01 13:30, atnaujinta 2018-03-10 19:44

Su kiekviena diena ji vis labiau pasitiki žmogumi. Labai nuolankaus charakterio - visada užleidžia vietą prie dubenėlio su maistu kitiems katinams, tik po jų tyliai pritipena ir ima ėsti. Neišranki maistui, viskas jai skanu, bet visų skaniausia - strimėlė. Užtat ji bus pirmoji žaidimų metu. Vis susiranda kokį niekutį ir džiaugsmingai ima jį blaškyti, lakstyti. Labai graži ir miela katytė, manau ji irgi turi teisę turėti namus.

Tikimės kartu su Sinte, kad kažkur plaka žmogaus širdis, kurioje atsiras kertelė ir tai mažai baltai katytei. Ji mėgsta stebėti pasaulį pro langą, o gal vis stengiasi įžvelgti ateinantį tą, vienintelį, kuriam ji yra reikalinga.

Mob. t: 86 56 52 698

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.