Iš automobilio išmesti brolis ir sesė vienas kito gatvėje nepaliko

Žmonės matė, kaip vieną dieną, šie du žavūs, dar vaikiškai nerangūs šarpėjaus mišrūniukai buvo tiesiog išmesti iš automobilio ir palikti Galgiuose. Pasimetę šuniukai sukosi ratu, nežinodami ko laukti, kur sprukti, tarsi vis negalėdami patikėti, kad tai buvo viskas. Jie išmesti. Nuo vaikystės buvę kartu jie neatsiliko vienas nuo kito nė per žingsnį. Tada kaip niekad jie pajuto, kad turi tik vienas kitą.

Bugas ir Brunė - ištikimai draugai, brolis ir sesuo.<br>„Naminukai“
Bugas ir Brunė - ištikimai draugai, brolis ir sesuo.<br>„Naminukai“
Daugiau nuotraukų (1)

„Naminukai“

Mar 13, 2013, 10:25 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 3:01 AM

Brolis ir sesė buvo išmesti su antkakliais. Jų vienišos klajonės truko neilgai, bet pakankamai, kad dar augantys šuniukai išaugtų savo antkaklius, ir kurie tiesiogine prasme pradėtų juos smaugti. Gerai, kad esama žmonių, kurie pastebi tai, kas kitam galbūt net į galvą neateitų, tad šie gražuoliai netrukus buvo išlaisvinti iš nuolatinio smaugimo jausmo.

Kiekviena jaunų gražuolių diena turėjo savo režimą: dienomis jie „iškeliaudavo į miestelį“ ieškoti maisto, o vakarais sugrįždavo prie tos pačios sodybos, kur dūkdavo sniege, o pavargę suguldavo į malkinę ir miegodavo. Vos spėjus išaušti rytui, šuniukai kaip tikri keliauninkai vėl traukdavo ieškoti pusryčių.

VšĮ „Naminukai“ vos sužinoję apie šiuos išmestus, maždaug pusės metų šuniukus, suskubo ieškoti jiems bent laikino pastovaus prieglobsčio, ir jau kitą dieną tarsi iš dangaus nusileido jų gelbėtoja Margarita! Dabar šuniukai jau turi vardus, tai - Bugas ir Brunė.

Bugas - didingo stoto, įspūdingo grožio, beveik dvigubai už sesutę stambesnis patinėlis. Nepaisant savo išdidžios išvaizdos, Bugas nuolankus, nuovokus, tvarkingas, mėgsta žaist su kamuoliuku, be galo švelnus žmogui, jo kailis žvilga neapsakomomis spalvomis.

Brunė - nepaisant to, kad už broliuką gerokai mažesnė, ji - dominuojanti patelė, broliuko autoritetas, auklėtoja ir vedlė. Žaisliukai ją ne taip domina, kaip glostančios žmogaus rankos. Kol kas dar ne visai patikli, bet akivaizdu - ištikima, tvirta ir ryžtinga draugė.

Šuniukai nors dar ir nemoka komandų, abu yra imlūs ir supratingi. Globėja Margarita buvo maloniai nustebinta, kad su jais abiem nėra jokių bėdų: namų negriauna, neteršia, reikalus atlieka lauke, palikti vieni neverkia, tiesiog tobulas duetas. Vos parsivedus į namus tapo aišku, kad šuniukai išmesti iš namų, nes puikiai supranta, kas yra sofa, kas galima ir ko geriau neliesti.

Bugas ir Brunė- tarsi vieningas kumštis, vienas kito globėjai ir draugai. Akivaizdūs šarpėjų giminaičiai, o ypač Brunė, kaip du vandens lašai primenanti tradicinį kinų šarpėjų, netgi charakteristika sutampa, taip pat ji turi šiai veislei būdingą dėmėtą liežuvį.

Ieškome šiems dviems, žavesio pilniems šuniukams namų! Išsitarsime, kad mūsų, o tikriausiai ir jų didžiausia svajonė neišskirti judviejų vieningumo, tad pirmenybę teiksime galintiems pasiūlyti vienus namus Bugui ir Brunei. Galime patikinti, kad nuo to bėdos tikrai nedvigubėja - priešingai, jiedu taip susigyvenę, kad išlaikyti juos dviese būtų dar lengviau.

Galintys suteikti namus šiai žaviai šarpėjų giminaičių porai (arba priglausti juos po vieną) skambinkite globėjai Margaritai 8 606 98473 arba „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?