Buto šeimininko nuosprendis nuomininkams su šunimi – lauk į gatvę

Gyvenome nuomojamame bute, kurio šeimininkas iš pradžių leido laikyti augintinį. Tačiau pareikalavus buto savininkui, teko skubiai išsikraustyti – keturkojui vietos nebeliko. Ieškodami stogo virš galvos ir sau, ir šuniui, buvome priversti tampytis iš vietos vietos į kitą. Kad ir kaip bebūtų skaudu, niekas nenori priimti nuomininkų su augintiniais. Prašėme kalytei, vardu Latė, prieglobsčio pas draugus, gimines, tačiau visi jau turi augintinius, arba nenori, negali. Mes vis dar beviltiškai ieškome mažylei mylinčių žmonių ir šiltu namų.

Atiduotume kalytę į mylinčias rankas su viskuo, ką ji turėjo: pavadėliu, guoliu, pašaro indeliais, vitaminais, nagų žnyplėmis, šukomis, pašaro atsargomis.<br>Justė
Atiduotume kalytę į mylinčias rankas su viskuo, ką ji turėjo: pavadėliu, guoliu, pašaro indeliais, vitaminais, nagų žnyplėmis, šukomis, pašaro atsargomis.<br>Justė
Daugiau nuotraukų (1)

Justė

Mar 14, 2013, 11:37 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 12:57 AM

Kartu su gyvenimo draugu Latę nusipirkome iš turgaus. Iš pažiūros panašu, kad ji turi auksaspalvio retriverio kraujo. Tuo metu jai buvo vos 2 mėnesiai. Veterinarijos klinikoje patikrinome dėl visų galimų sveikatos problemų. Ji turi reikiamus skiepus, yra sterilizuota.

Su Late susidraugavome ir prisirišome neįtikėtinai greitai. Latė buvo tvarkingai prižiūrima ir labai mylima. Šėrėme kokybiškais pašarais, dėl geros savijautos reguliariai davėme vitaminų.

Latė - nuostabi ir ištikima draugė. Puikiai sutaria su vaikais. Visuomet linksma, žaisminga. Mėgsta žaisti su kitais šunimis, tačiau niekada nenubėga per toli, klauso šeimininko komandų. Kalytė vikri, gali aukštai iššokti, stulbinamai greitai bėgti - pralenkia visus keturkojus.

Maistui neišranki – su mielu noru ėda ir avižinių dribsnių košę, pagardintą šlakeliu aliejaus, dešros gabalėliu.

Namuose elgiasi kultūringai – neleidus, į lovą nelipa. Jei lauke išsipurvino letenas, į namus neskuba ir palaukia, kol nuvalys letenas.

Atiduotume kalytę į mylinčias rankas su viskuo, ką ji turėjo: pavadėliu, guoliu – pagalve, pašaro indeliais, vitaminais, nagų žnyplėmis, šukomis, pašaro atsargomis.

Jei tik nuspręstumėte išgelbėti mus ir priimti į savo šeimą nuoširdžią, visad su džiaugsmu pasitinkančią draugą, atvežtume, ten, kur gyvenate jūs.

Dėl Latės skambinkite tel. 862334359, Vilnius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.