Kaune – šuns skrydis iš trečio aukšto

Antradienį Kauno Biržiškų gatvės 3–uoju numerio pažymėto namo kieme žaidžiantys vaikai pasijuto lyg būdami siaubo filme. Pro trečiajame aukšte esančio buto įstiklinto balkono langą iššoko arba buvo išmestas bokserio mišrūnas. 

Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Apr 19, 2013, 3:29 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 12:38 AM

„Išgirdau, kad cypia šuo ir jis iškart nukrito ant asfalto po langais. Nežinau, ar jį išmetė, ar jis iššoko“, - baisėjosi į kiemą su mažamečiu vaiku išėjusi pasivaikščioti mama.

Pasak moters, sužalotas šuo sugebėjo atsistoti ir nušlubavo keliolika metrų.

Gelbėti šuns atskubėjusi Gyvūnų globėjų asociacijos vyriausioji specialistė Lolita Grėblikienė sužalotą šunį iškart išgabeno pas veterinarus. Per pirminę apžiūrą paaiškėjo, kad mišrūnui lūžo dvi kojos.

„Galėjo būti visaip - galėjo ir išmesti, galėjo ir pats iššokti. Tačiau mane šokiravo policija, kuriai visą kelią iki Biržiškų gatvės bandžiau prisikambinti. Juk ne mūsų asociacija turi ieškoti šuns šeimininko ir jį bausti“, - sakė L. Grėblikienė.

Pasak specialistės, žmonės šunimis atsikrato gan dažnai. Pasitaiko net itin žiaurių atvejų, kai augintiniai iš automobilių išsviedžiami tiesiai po kitų mašinų ratais, mėtomi nuo tiltų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.