Tobula katytė liko paskutinė - žmogaus širdies ji nepavergė

Prieš porą mėnesių gyvūnų globos organizacija „Naminukai“ sulaukė skambučio iš moters, į kurios privačią teritoriją buvo išmesta draugiška, tuoj palikuonių atsivesti turinti katė. Deja, atūžus pavasariui, dažniausiai savanorių namuose laisvos vietos nebelieka. O priimant katytę, kuri netrukus į pasaulį atsives mažylius, privalai numatytį vietą ne jai vienai, o visai beglobių šeimynėlei. Vargais negalais įkurdinome būsimą daugiavaikę mamtytę „Naminukų“ namuose.

Nesė išskirtinė - vienintelė ilgaplaukė vadoje, didžiausia dainorėlė ir pasiutelė.<br>„Naminukai“
Nesė išskirtinė - vienintelė ilgaplaukė vadoje, didžiausia dainorėlė ir pasiutelė.<br>„Naminukai“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2013, 10:28 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:38 PM

Jau netrukus penki kačiukai kaip margučiai ritosį į pasaulį. Nesė buvo pirma! Ji išskirtinė - vienintelė ilgaplaukė vadoje, didžiausia dainorėlė ir pasiutelė. Ir žiūrint į ją, galbūt svarstysite, kodėl ji buvo pavadinta mistinės Lochneso ežero pabaisos vardo trumpiniu: neišsigąskit, tai nei kiek nesusiję su jos išvaizda ir būdu, ji tiesiog išskirtinė.

Maži kačiukai mėgsta žaisti žaidimą: „Kas paskutinis, tas supuvęs kiaušinis!” Ir Nesė šiame žaidime nenugalima - visada pirma, o kas kabindavosi jai į kulnus, atsigręžus greit pamokydavo savo pūkine letenėle.

Bet pasaulis nebūtų toks keistas jei viskas vyktų kaip numanai. Visada sakydavome, kad jau Nesė bus pirmoji suradusi savo tikruosius namus. Ir galima sakyti beveik taip ir buvo, ji buvo pažadėta vieniems iš nemažai ja besidominčių žmonių. Kol Nesė laukė jų atvykstant, visi keturi jos broliai ir seserys išsivažinėjo po savo namus, o Nesė sulaukė tik žinutės: „Atsiprašome, bet katytės nebeimsime...”

Nesė pirmą kartą gyvenime liko paskutinė. Pati gražiausia ir paskutinė! Tikra neteisybė. „Naminukai“ prašo ištaisyti šią klaidą, nes Nesė nemoka skaityti žinučių, ji vis dar laukia savo šeimininkų.

Dėl šios trispalvės gražuolės galite kreiptis į gyvūnų globos organizaciją „Naminukai“ 8 648 30077 (Vilnius).

P.S. Nesei dabar beveik 2 mėnesiai, ji jau „nukirminta“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.