Apdegintas ir išmestas iš ketvirto aukšto katinas Merkelis nepasiduos

Merkelis apdegintais ūsais ir antakiais buvo negailestingai išmestas iš 4 aukšto. Įvykį mačiusi moteris stvėrė kačiuką į glėbį ir atnešė į prieglaudą - gyvybės vagonėlius.

Merkelis šiuo metu prieglaudoje, uždarytas ankštame narvelyje.<br>Gyvybės vagonėliai
Merkelis šiuo metu prieglaudoje, uždarytas ankštame narvelyje.<br>Gyvybės vagonėliai
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2013, 5:17 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:10 AM

Merkelis - geras, rankinis katinas, trintukas. Mūsų žiauriame ir pilname neapykantos pasaulyje šis kačiukas būdamas gerumo spindulėlis taip pat galvojo apie visus, kad visi aplink geri ir nėra jokio blogio šiame pasaulyje.

Jis mielas ir geras, patiklus ir mylintis žmogų, todėl jam atrodė, kad visi aplinkui tokie pat. Vargšas mažylis klydo. Išmestas kaip šiukšlė iš ketvirto aukšto katinėlis patyrė didelį šoką, jam buvo prakirsta lūpa, į gerklę pribėgo kraujo. Merkelis šiuo metu prieglaudoje, uždarytas ankštame narvelyje. Jis vis tiek tiki žmogumi, apimtas ant rankų murkia ir glaustosi. Mielas, geras, naivus padarėlis. Ieškome jam pačių geriausių namų, kad niekada nebereikėtų nusivilti pasauliu, kuris Merkeliui net ir po patirtų žiaurumų atrodo gražus. Katinukas dar ir be galo gražus - ilgesnio, juodai balto kailio, ryškiomis smaragdinėmis akimis.

Merkelis - 1 m. amžiaus kačiukas.

Tel. 865354521, 865244093

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.