Trys nerealūs kačiukai išpildys naujų šeimininkų svajones

Nepaisant to, kad „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ užsiima švietimu, prevencija, žiauraus elgesio bylomis, pagalba prieglaudoms reklamos būdu ir su gyvūnų globa neturi nieko bendro, organizacijos globoje ir vėl maži katinėliai. Taip nuolat atsitinka tik dėl to, kad kažkas turi prisiimti atsakomybę už kitų žmonių žiaurų elgesį.

Trys gražuoliai pamestinukai.<br>„Gyvūnų gerovės iniciatyvos“
Trys gražuoliai pamestinukai.<br>„Gyvūnų gerovės iniciatyvos“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2013, 4:50 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:10 AM

O taip, tikrai yra žmonių (jei juos taip galima vadinti), kurie tokius mažylius gali palikti prie geležinkelio bėgių per didžiulę audrą. Tačiau yra ir tokių, kaip Jolanta, kuri šiuo tris stebuklėlius išgelbėjo.

Jie atsidūrė mūsų organizacijoje ir dabar gyvena pas GGI savanorę Justę. Nors atrodo, kad tokie mažyčiai ir jau daug matę kačiukai turėtų būti baikštūs, priešingai – jie labai meilūs, vos prisilietus murkia. Gal jūsų gyvenime trūksta būtent šio džiaugsmo?

Stebuklėlis Nr. 1: Juočkis. Pats drąsiausias iš trijulės. Be galo smalsus: jam visur reikia dalyvauti, viską matyti ir girdėti. Užtenka į jį tik pažiūrėti, kad pradėtų murkti. Akys labai gražios, išskirtinės migdolo formos. Apie 1,5 mėn. patinėlis. Pats ėda sausą maistuką. Sveikas.

Stebuklėlis Nr. 2: Vėžlė. Mes ją vadiname sanitare, nes ji taip mėgsta švarą, kad be sustojimo prausia savo abu broliukus. Labai juokingai šokinėja ant žolės. Ant šuns šnypščia pirmas 5 min., toliau jau jie draugai. Apie 1,5 mėn. patelė. Pati ėda sausą maistuką. Sveika.

Stebuklėlis Nr. 3: Rainius. Atrodo paprastas rainas katinėlis, tačiau net patys nežinome, kuris mums iš jų gražiausias, nes tos didelės akys ir sidabrinis kailiukas iš karto pavergė mūsų širdis. Mažiau drąsus už juodą patinėlį, labiau mėgsta prisiglausti po kaklu ir snausti. Apie 1,5 mėn. patinėlis. Pats ėda sausą maistuką. Sveikas.

Susidomėję skambinkite Justei 8 629 46350.

P.S. Primename, kad iš savo patirties siūlome gyvūnus auginti po du. Tai nesukels papildomų problemų ir neparekalaus didelių išlaidų, tačiau gyvūnams ir jums patiems bus daug smagiau, nes dviejų gyvūnų gyvenimas kartu yra mažų mažiausiai panašus į kasdienį teatrą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.