Juodoji pantera Mimi - namų neradęs grožio etalonas

Grakšti, maža, laiba katytė tupėjo ant šaligatvio. Aplink ją ratus suko dideli šunys. Tačiau patikli ir net neketinanti bėgti, mažylė liko vietoje. Mimi - mažylė išmesta į gatvę, pripratusi prie namų ir nė nemokanti įtarti pavojaus.

Daugiau nuotraukų (1)

„Naminukai”

Jun 21, 2013, 11:47 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:42 AM

Tądien, kai „Naminukai“ sulaukė skambučio iš moters, kuri atrado šią mažylę, teko skubiai sukti galvą, kur ją priglausti. Visos gyvūnų prieglaudos buvo sausakimšos.

Deja, bet iš radusiųjų dažniausiai tenka sulaukt tokio pasiūlymo: „arba pasiimat, arba palieku gatvėje“. Vis bandome suprasti: kokios baimės kausto žmones, kad jie nesugeba atrast galimybės priglaust mažyčio gyvūno bent nakčiai?

Greičiausiai visi mano, esą bus palikti su gyva bėda ant galvos. O juk dažniausiai tereikia tik šiek tiek laiko, kad būtų rastas sprendimas.

Vis tik atsirado globėja, kuri jau ne pirmą kartą gelbėja iš keblios padėties, ir laikinai priėmė Mimi po savo jaukių namų stogu.

O gražuolė Mimi ne iš kelmo spirta. Strėlė, kulka, pantera - vadink kaip nori, nesuklysi. Žinot, būna žmonės - lyderiai, kurie moka pritraukt, uždegt, sužavėt. Apie mažylę Mimi, ko gero, būtų galima pasakyti labai panašiai: ji žavi savo pasirodymais, juokingomis pozomis, tiesiog traukia žvilgsnį, į ją negali nežiūrėti. Ir ji vis dar laisva.

Katytei maždaug 3 mėnesiai ir ji ieško žmogaus, kuriam galėtų padovanoti savo „gyvenimo šou“. Maža drąsuolė tąkart gatvėje nesislėpė, nes žinojo, kad pasislėpusi ji nesuras tavęs. Ji tikisi, kad tu ją pamatysi, kad pažvelgęs suprasi, jog suradai ją - savo mažytę Mimi.

Dėl Mimi skambinkite Margaritai 8 606 98473 arba „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.