Tris miniatiūrinius kačiukus išmetė kaip bevertes šiukšles

Prie kokių šiukšlių priskirti gyvus kačiukus? Dėžutė su trimis maždaug 2 mėnesių amžiaus kačiukais buvo palikta prie konteinerių. Palikti lygiai taip pat, kaip paliekami nereikalingi daiktai. Kai išmesti skirtas daiktas lyg ir per geras, bet pačiam nereikalingas, tad pametamas su mintimi – kažkam gal prireiks, o jei ne – bala nematė.

Keturkojai ieško namų.<br>„Naminukai“
Keturkojai ieško namų.<br>„Naminukai“
Daugiau nuotraukų (1)

„Naminukai“

Aug 2, 2013, 4:38 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:54 AM

Trijų mažylių, kaip saldainiukų tvarkingai sutupdytų į dėžutę, niekam neprireikė. O jie taip ir laukė galveles bekraipydami nežinia ko, lyg turguje ar aukcione, bet be vertės, tarp šiukšlių, gyvi, plakančiom širdim, ech... Graudu.

Ačiū Indrei, kuri ne pirmą kartą gelbsti ir talkina gyvūnų globos organizacijai „Naminukai“, ir šįkart ji neliko abejinga, sutiko priglausti mažylius, iki rasim jiems tikrus namus.

Visi trys kačiukai – broliukai, tikri gražuoliai. Merfis (rainai baltas), stambiausias šeimos rainiukas, nors mažiukas, bet mūsų visų vadinamas dičkiu. Žavus, švelniakailis, proporcingas ir be galo meilaus snukučio, beje – ir tokio pat būdo. Rincius – tarsi šviesusis princas, pastelinių spalvų, žydrų svajingų akių kačiukas, bet neapsirikit – šis mažylis rečiau svajoja, negu krečia pokštus. Miciukas – pats mažiausias šeimos berniukas, bet stengiasi neatsilikti nuo brolių. Tik, žinoma, protingai: verčiau nežinomas teritorijas tikrina kiti, o jis gali ir palaukti, na, o įsitikinęs, kad pavojaus nėra, galima ir žengti nosimi iškelta.

Jei tarp šių gražuolių atpažįstat savo svajonių augintinį, kurį norit ir galit priimti į savo šeimą, skambinkit jo globėjai Indrei tel. 8 678 24400 (Vilnius).

P. S. Atsakingai apsisprendusiems šeimininkams suorganizuotume transportą ir į kitus miestus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.