Užburiančio akių grožio katinas ieško mylinčio žmogaus

Į laikinus namus priglaustas katinas – draugiškas, ištikimas ir linksmas nenuorama. Katinas, kuris visą laiką būna šalia žmogaus, visuomet dalyvauja šeimininko veikloje. Dirbant prie kompiuterio, kontroliuoja, ar pelytė tikrai juda tikslo link, žiūrint filmą, įjungia ar išjungia subtitrus ar pakeičia kokius nors nustatymus.

Svaiginančio grožio katinas ieško naujų namų.<br>R.Tomaševičiaus nuotr.
Svaiginančio grožio katinas ieško naujų namų.<br>R.Tomaševičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-08 11:25, atnaujinta 2018-03-02 02:00

Prieš valgant šeimininkams, visada patikrina, ar maistas neužnuodytas, o vėliau stebi, ar skaniausias kąsnis nukeliaus tau į burną. Prieš miegą sušukuoja plaukus ir pamurkia lopšinę, o grįžus po darbų pasitinka ir būtinai pabučiuoja į lūpas. Katinėlis išauklėtas ir nuo pat pirmų dienų namie visus reikalus atlieka į dėžutę. Po pusantro mėnesio mėginimų susidraugauti baikštus laukinis kamuoliukas didelėmis akimis tapo ištikimas tarytum šuo.

Gatvėje rastą ir priglaustą katinėlį atiduosime su ašaromis akyse, skaudančia širdimi ir tik geriems šeimininkams. Gyvendamas mažyčiame bute katinėlis negali pakankamai išsidūkti, todėl ieškome erdvesnių namų ir mylinčių šeimininkų.

Galima kreiptis e.paštu raimatt@gmail.com arba suede2@gmail.com.

Telefono nr. 867630021.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.