Tamsiausios nakties juodumo katės atneš tik sėkmę

Dvi juodulytės, kaip tamsiausia naktis katytės, priduotos į sanitarinę tarnybą. Kodėl? Dabar jau niekas nepasakys. Jų buvo gaila tol, kol katytės buvo mažos. Kai jos užaugo, gailestis praėjo. Šiaip tas gailestis visada buvo toks – gailėti iki tol, kol man nesudaro kokių nors nepatogumų ar problemų.

Katytės ieško namų.<br>„Beglobio“ nuotr.
Katytės ieško namų.<br>„Beglobio“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2014, 1:12 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:50 PM

Juk, kai gyvūnas užauga, jis daugiau ėda, didesnės išlaidos, kai gyvūnas suserga, atsiranda gydymo išlaidos. Tada ir dingsta tas vadinamasis „gailestis“. Tada atsiranda kitas nepatogumas, su gailesčiu neturintis nieko bendro - kažkaip reikia atsikratyti. Išmesti neleidžia „gailestis”, todėl, kad „neskaudėtų širdies” atiduodu į sanitarinę tarnybą. Na va viskas. Pasielgta „gailestingai“.

Kas vyksta toliau su taip „pagailėtais“ gyvūnais?

Uždarytas į sanitarinės tarnybos narvą, „pagailėtas” gyvūnas stresuoja, jis neėda jam neįprasto maisto keletą dienų. Po to pradeda maitintis ir prasideda žarnyno problemos. Tuomet, kaip įprasta, viduriavimas, o po kelių dienų, gyvūnas jau viduriuoja krauju. Jis netenka ne tik skysčių, bet ir visų naudingų mineralinių medžiagų. Nuo tokio žarnyno uždegimo ir sutrikimo gyvūnas gali nugaišti po keleto dienų.

Šioms dviems „pagailėtoms“ juodulytėms būtent taip ir atsitiko. Mažylės būtų neišgyvenusios, jei sanitarinės tarnybos darbuotojai nebūtų pranešę apie tai mums.

Abi katytės jau kuris laikas gydomos klinikoje. Joms duodamas specialus viduriavimą stabdantis maistas bei leidžiami organizmą stiprinantys vaistai. Išsekusios, netekusios daug skysčių, abi katytės pradėjo sloguoti ir čiaudėti. Labai prašome jūsų pagalbos – iš tikrųjų paaigailėti šių juoduliukių. Abiejų katyčių gydymas ir išlaikymas kainuoja, tačiau argi galima negydyti jų vien dėl to, kad jos suaugusios? Argi galima žiūrėti kaip iš priduotas į sanitarinę tarnybą, gyvūnas traukiasi iš gyvenimo? Jei jums išties gaila šių dviejų katyčių, jų gydymui ir išlaikymui galite paaukoti į VšĮ „Beglobis“ sąskaitą, mokėjimo paskirtyje nurodydami „Juodulyčių gydymui“.

Jei norite priglausti vieną iš šių nepaprastų juodųjų gražuolių, galite skambinti tel. 865244093, 865354521

Ačiū už jūsų gerumą ir pagalbą mūsų globojamiems nuskriaustiesiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.