Katė iš Varšuvos gatvės - jautrių ir rūpestingų žmonių rankoms

Varšuva vieną dieną tiesiog pakliuvo į sanitarinę tarnybą. Kačiukę turėjo sterilizuoti ir vėl nugabenti į tą pačią Varšuvos gatvę, tačiau darbuotojai pastebėjo, kad ji turėjo sveikatos sutrikimų. Paskambino mums, o mes negalėjome Varšuvos palikti likimo valiai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 25, 2014, 4:28 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 2:51 AM

Varšuvą gydėme veterinarijos klinikoje, darėme tyrimus. Po ligos Varšuvai liko nežymių inkstų pakitimų. Šiuo metu ši nuostabi katytė gyvena prieglaudoje. Ji čia jau seniai ir nors jai nebereikia kęsti šalčio ir bado, tačiau visas dienas leisti narve - nieko gero.

Varšuva nepretenduoja į grožio karalienes, ji beldžiasi į jautrių ir rūpestingų žmonių širdis. Į tokių žmonių, kurie nebijotų priglausti nuostabiai geros, meilios katytės, tačiau turinčios sveikatos problemų. Varšuva turi maitintis specialiu inkstus tausojančiu maisteliu. Ši maistelį ji turi valgyti visada, nes tik taip saugos savo inkstukus.

Jei jus sujaudino Varšuva – nuostabi, rami, tvarkinga katinukė ir jūsų negąsdina atsakomybė bei rūpestis ja, skambinkite tel. 865354521, 865244093

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.