Šeimininkų išduotas šarpėjus laukia stebuklo

Jauno šarpėjaus Torio likimas - šeimininkų išdavystė. Šiam šuniui reikalinga pagalba ir globa jau dabar. Visos prieglaudos perpildytos, globėjų, kurie galėtų pagloboti Torį iki padovanojimo - nėra. Kur jam dingti? Nežinia.

Toris ieško ištvermingo šeimininko.<br>„Naminukai“ nuotr.
Toris ieško ištvermingo šeimininko.<br>„Naminukai“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Naminukai“

Feb 27, 2014, 12:49 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:30 PM

Reikia tvirto žmogaus nusimanančio apie dresūrą ir žinančio, ką reiškia dominuojantis patinas. Nors šeimininkai Torį apibūdino kaip labai gerą ir draugišką, deja, Toris yra išlepintas ir bando kiekvienam „užlipti ant galvos“. Nors, kaip teigia šeimininkai, įkandęs dar niekam nebuvo, bet nepažįstamus žmones puldinėja, urzgia ir gąsdina.

Jei patys negalite, gal pažįstate dresuotoją, kuris galėtų pagloboti Torį? O gal šiaip žmogus gerai pažįstantis šarpėjų veislės ypatumus ar susidūręs su panašiais atvejais? Tiesiog šiuo metu Toriui reikia vietos ir jo nebijančio žmogaus.

Jei tik galite kažkuo pagelbėti, jei galite priimti Torį bent laikinai arba jei norite priimti jį visam laikui, skambinkite Ramunei 8 656 22787 (Vilnius).

P.S. Toris jaunas, maždaug 1,3 m., sveikatos bėdų neturintis, prižiūrėtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.