Anglies juodumo katinas, kuris neša sėkmę

Katinėlis Lečas, kaip ir jo bendražygis keletas bendražygių, pasaulį išvydo Pavilnyje (arba buvo ten išmestas). Ir kaip dažniausiai atsitinka, nuovokūs katinėliai atranda namų duris, už kurių slepiasi geros širdys. Ir šįkart Lečas tarsi pajuto, kad ten, kur ateina, jis gali būti išgirstas. Jo nepaliks likimo valiai.

Lečas ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Lečas ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2014, 9:53 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:27 PM

Na ir dar vienas pasitaikantis dažnas atvejis - žmonės, kuriems suvirpina širdį atklydę beglobiukai, dažniausiai patys jau turi po kelis augintinius ir savo namų paversti prieglauda nenori.

Šaunūs žmonės, kurie kreipėsi į „Naminukus“ pagalbos dėl Lečo, nuvežė jį į kliniką ir savo lėšomis sutvarkė taip, kad katinėlis būtų paruoštas kelionei į naujus namus. Tad gražuolis Lečas jau „nuparazitintas“ ir kastruotas laukia šeimininkų!

Lečas - dar visai jaunutis, maždaug 1 - 1,5 m. tvarkingas, jaukus katinėlis be galo mėgstantis žmogaus draugiją, paglostymus ir buvimą šalia. Namie nekrečia vaikiškų eibių, nekapsto augalų. Jį galima pavadinti ramiu, draugišku, bet kartu ir savarankišku katinėliu. Beje, šiam katinui perbėgus skersai jūsų kelio, spjaudyti per petį nereikės - jis į jūsų namus atneš vien tik džiaugsmą, meilę ir šilumą.

Tad jei ieškote švelnaus, gero, juodo, smaragdinių akių draugo, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 30077 (Vilnius).

P.s. Taip pat skambinkite jei Lečui galite suteikti laikiną globą iki padovanojimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.