Neapsikentė milžinišką kiaulę namuose auginanti pora

Kai šių metų pradžioje pasaulį apskriejo žinia, jog Toronte gyvenanati kanadiečių pora Dereckas Walteris ir Steve'as Jenkinsas savo namuose augina paprastą mėsinę kiaulę, daugelis tikėjo, kad visa tai tęsis amžinai. Tačiau, kai dekoratyviniu paršeliu užaugti turėjusi kiaulė gerokai įmito, ji nebetilpo net ir Derecko ir Steve'o namuose. Vis gi 250 kg sveriančią kiaulę namuose auginti - ne juokas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 2, 2014, 3:26 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:40 AM

Dar vasario mėnesį kiaulė, vardu Esthera, svėrė 174 kilogramus. Šeimininkai ją buvo net išdresavę - ji išmoko komandos „sėdėt“. Kiaulaitė, pripratusi prie žmonių tapo ne ką prastesniu kompanionu, negu šuo. „Gyvūną, kurį esame įpratę vadinti „maistu“, iš tiesų reikėtų vadinti „draugu“, - anksčiau yra sakęs Steve'as.

Vis tik užaugusi kiaulė sukėlė nemažai rūpesčių šeimininkams namuose. Todėl šeimininkai, kartu su visais savo gyvūnais keliasi į Toronto priemiestyje 1ha sklype esančią sodybą. Ten Esthera jausis laimingesnė, mat šeimininkai netrukus atidarys gyvūnų gerovės fermą, kurioje gyvūnai gyvens ir nebus skerdžiami.

estherthewonderpig.com

P.S. su visa pagarba Esterai ir jos šeimininkams bei skaitytojams, atsiprašome už anksčiau pasirodžiusią klaidingą informaciją, jog Estherai ieškomi nauji namai. Mus pasiekė neteisingi duomenys, tačiau kuo skubiau juos patikslinome.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.