Padėkite! Mažyliams kačiukams trūksta maisto

Prasidėjo mažų kačiukų antplūdis. Kasdien sužinome bent apie 5 naujas vadas. Stengiamės padėti, išgelbėti bent tuos, kuriems pagalbos reikia nedelsiant, tiems, kurie turi nesaugias, pavojingas gyvenimo sąlygas.

Jūsų laukia įvairių spalvų ir charakterių pūkuotukai ir trumpaplaukiai murkaliai.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Jūsų laukia įvairių spalvų ir charakterių pūkuotukai ir trumpaplaukiai murkaliai.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2014, 3:12 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:51 PM

Šiuo metu mūsų organizacijoje yra apie 30 mažų kačiukų. Visiems reikia kokybiško maistelio, daugumai gydymo, vaistų nuo parazitų, skiepų.

Labiausiai mums trūksta kokybiškų konservų, kurie sudaro pagrindinį mažylių racioną. 100 g kaina apie 3,50 Lt. O tai milžiniški pinigai, nes vienas kačiukas jų gali suėsti net du pakelius per dieną.

Todėl šia naujiena labai prašome mūsų mažuosius paremti konservukais. Tiks visi geresnės klasės mažyliams skirti konservai. Jei nuspręstumėte paremti pinigėliais jiems įsigyti, įrašykite pavedime „Konservams“. Ačiū labai už jūsų gerumą ir pagalbą.

Taip pat kviečiame visus norinčius priglausti mielą kamuoliuką į savo šeimą, suteikti mylinčius namus bent vienam katinėliui. Jūsų laukia įvairių spalvų ir charakterių pūkuotukai ir trumpaplaukiai murkaliai.

Kreiptis: VŠĮ RAINIUKAS, tel. 868973782, 861558898, info@rainiukas.lt, daugiau nuotraukų ir aprašymų mūsų internetiniame puslapyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.