Rufo likimas: pusmetį paauginę šunį grąžino į prieglaudą

Prieš pusę metų šį gražuolį šunelį padovanojome vienam žmogui. Tuo metu Rufui buvo tik du mėnesiai – mielas ir gražus mažylis. Deja, deja, jo laimė naujuose namuose tetruko vos pusę metų – šeimininkai grąžino šunį į prieglaudą, ir ne bet kokį – o visiškai neauklėtą, Rufas net nebuvo mokytas gražiai eiti greta vedamas pavadėliu...

Rufas laukia naujų ir atsakingų šeimininkų.<br>Sos-gyvunai.lt nuotr.
Rufas laukia naujų ir atsakingų šeimininkų.<br>Sos-gyvunai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 27, 2014, 1:48 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:03 AM

Kartais taip nutinka, kai žmogus pristinga ir kantrybės, ir noro, ir atsakomybės. Todėl dabar Rufą atiduosime tik į geras atsakingas rankas – rankas, kurios kantriai jį mokys, dresuos, girs, kai to bus nusipelnęs, vedžios, žais, maitins, gydys, kai ištiks liga, rankas, kurios būtų vertos ištikimojo Rufo lyžtelėjimo.

Rufas dar nė metų neturintis, skiepytas, kastruotas išdaigininkas. Labai smalsus, mielas, draugiškas, sutaria su kitais šunimis, aktyvus, turi didelį norą bendrauti, dūkti ir mokytis. Plyšta širdis, kai tenka palikti jį stovintį už prieglaudos vartelių su dideliu pagaliu dantyse, kurį jis taip kantriai ir su užsidegimu vis neša ir neša. O Rufo žvilgsnis nebyliai maldauja - dar numesk pagaliuką, atnešiu, dar neišeik, dar paglostyk, pakalbink, dar pabūk šalia.

Šis mielas šuo kažkam bus tobulas šeimos draugas. Rufas pasižymi nemenka fizine jėga, yra stiprus kaip kumeliukas, bet labai dailiai nuaugęs – aukštas laibakojis. Šiuo metu globojamas VŠĮ „Sos gyvūnai“ prieglaudoje, įsikūrusioje Minsko pl. 33A, Vilniuje. Dėl šunelio kreipkitės tel. nr. 868339826.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.