Ypatingos išvaizdos gražuolė ieško namų ir prašo pagalbos

Sulaukėme skambučio, kad netoli Romerio universiteto automobilis partrenkė baltą katytę skirtingomis akimis (greičiausiai kurčia). Įvykio liudininkas ištraukė katytę iš po ratų ir paskambinęs klausė, ką daryti toliau...

Katė ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Katė ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Naminukai“

Aug 6, 2014, 11:40 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:46 PM

Žinoma, paprašėme kuo greičiau vežti veterinarams. Katytė ten ir liks iki nuspręsime, kur ją priglausti, nes skambinęs vaikinas jos pagloboti negali. Sumokėti už katytės apžiūrą, tyrimus, stacionarą ir viską, ko jai prireiks, irgi turės „Naminukai“, o mes... Tiesą sakant, tuoj turėsime skelbti bankrotą, nes žmonės atostogauja, o beglobiai verkia.

Skambinęs vaikinas katytės būklę apibūdino kaip vidutinę, t.y. eiti gali, tačiau sutrikusi koordinacija (gali būti sutrenkta galva), apdujusi, svirduliuoja, prie ausies žaizda ir baisiai purvina. Neatrodo laukinė, nes į žmones reaguoja visiškai ramiai (arba ištikta šoko), todėl gali būti, kad turi namus, arba bent jau turėjo... Kailis tokios būklės gali būti nebūtinai nuo ilgo valkatavimo, bet ir avarijos pasekmė.

Kaskart susidūrę su tokiais atvejais jaučiame stiprią įtampą ir nerimą: o kur toliau dėsime (visi narvai kaip visada užimti) ir kaip atsiskaitysime su veterinarine klinika... Šis atvejis ne išimtis, vos išgirdus telefono skambutį, prieš pakeliant ragelį, galvoje praūžia visi baisiausi scenarijai ir... „Tik ne tai...“

Labai labai prašome Jūsų pagalbos, nepalikite mūsų šioje situacijoje vienų. Katytei skubiai reikalinga veterinarinė pagalba, o atstatant gyvūnus po avarijos, išlaidos būna visai nemenkos, todėl jei galite prie šios gelbėjimo operacijos prisidėti nors po truputėlį, būsime labai dėkingi! Tą galite padaryti paaukodami į „Naminukų“ sąskaitą, mokėjimo paskirtyje nurodydami „Romerio katytei“: rekvizitus rasite atsidarę šią nuorodą.

Taip pat jei įtariate, jog tai gali būti dingęs Jūsų ar Jūsų draugų katytė, arba jei galėtumėte jai suteikti laikiną globą gijimo laikotarpiu ir iki rastume namus, skambinkite „Naminukams“ tel. nr. 8 648 30077 (Vilnius)!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.