Šis milžiniškas pūkuotukas - tikra kačių mylėtojo svajonė

Vėlus, lietingas vakaras. Šeškinės mikrorajone kačių mylėtoja Ana skuba išmesti šiukšlių ir svajoja apie karštą arbatos puodelį... Aha, pasvajok – ir praeis, kaip sakant... Ne ne, tai ne koks sulyto kailio gabalas, tai sumirkęs, didelis, mėlynas katinas. Guli ir nejuda. Kaip gi tokį palikti? Matyt, lindo į konteinerį kokio kąsnio, bet jau nebesugebėjo užsiropšti tiek nusilpęs. Pasiėmė mergina į glėbį tą nelaimėlį, pamiršo apie visas karštas arbatas ir puolė ieškoti pagalbos.

Katinas Seras ieško namų.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Katinas Seras ieško namų.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-10 17:23, atnaujinta 2018-01-21 20:57

Sutikome Serą priimti po „Rainiuko“ sparnu – kur gi besidėsi... Peršalęs, klaikiai sloguoja, kosti iki vėmimo, tiek vargšui bloga. Sustėręs, toks visas nelaimingas ir niekam šiame pasaulyje nereikalinga. Pala... Laimei, jau reikalingas – mums!

Lėkė globėja į gydyklą su mėlynuoju grožiu, kad tik spėtų, kad tik jam gydytojai kažkaip padėtų. Ir labai gerai, kad skubėjo. Plaučių uždegimas, kuris be vaistų galėjo labai greitai baigtis mirtimi. Pradėtas gydymas. Ačiū Anos šeimai už globą.

O Jus visus kviečiame padėti Serui, kuris garantuotai kažkada buvo naminis, kažkieno iš kažkur paimtas ir augintas iki atsibodo arba iki trūko kantrybė dėl morčiaus (mat, vaikinui apie 4 m., o jis dar nekastruotas!!!). Ištrenkė greičiausiai kaip kokį nereikalingą daiktą ir neieško. Ir tai kasdienybė Lietuvoje. Ir mums jau plaukai šiaušiasi iš pykčio, nusivylimo ir bejėgiškumo. Kada žmonės pagaliau suvoks prisiimtą atsakomybę? Paima mėlyną katiną, kaip kokį veislinį, kad galėtų pasipuikuoti, o paskui jo namais tampa gatvė, o vakarienės reikia ieškoti supuvusių šiukšlių konteinery.

Neieškome jo buvusių šeimininkų, nes esame tikri, jie neverti Sero draugystės ir negali tinkamai rūpintis gyvūnu. Nekastruotas, naminis suaugęs katinas – tai jau nepriežiūra. Nepateisinam ir tiek. Todėl ieškome jam naujų, atsakingų, ištikimų ir mylinčių šeimininkų. Išgydysime, kastruosime. Kad tik sveiktų.... Seras – nuostabus, mielas, labai draugiškas, švelnus, murkiantis katinėlis. Tikras grožio etalonas! Mėlynas, švytinčiu, fantastišku kailiu, maitinamas ir prižiūrimas taps nepaprastai didžiulis grožis. Būsime dėkingi, jei prisidėsite prie Sero gydymo. Taip pat ieškome jam namų – seniesiems šeimininkams jis, vargu, ar reikalingas. Dar užčiuopėme gumbą ant pilvo, galbūt išvarža, galbūt dar kokia bėda... Reikės papildomų tyrimų. Ačiū visiems geriems žmonėms už pagalbą. Paremti galite VŠĮ RAINIUKAS, A/SLT 56 7300 0101 3075 8928, tel. 868973782, 861558898, info@rainiukas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.