Svaiginančios išvaizdos katinas Dakas abejingų nepaliks

Rainiukas Dakas drauge su broliu buvo rastas viename iš didžiųjų prekybos centro sandėlių, dėžėje, kuri kartu su preke turėjo būti pristatyta klientui. Kokiu būdu kačiukai atsidūrė tokioje neįprastoje vietoje - niekas nežino.

Dakas ieško namų.<br>„Naminukai“ nuotr.
Dakas ieško namų.<br>„Naminukai“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 10, 2014, 5:53 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 8:57 PM

Tuomet mažyliams buvo vos kelios savaitės. Patekusius į „Naminukų“ globą, juos išmaitino katytė įmotė. Dako broliukas jau džiaugiasi naujais namais, o štai Dakas vis dar „įjungęs laukimo rėžimą“ ir laukia savo didžiosios dienos, kaip vaikai laukia savo gimtadienių. Dakas - tikras, lietuviškas rainiukas, proporcingas ir gražus kaip nulieta skulptūrėlė. Šiuo metu jam maždaug 3 mėn., sveikas, skiepytas, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute, puikiai sutaria su kitais gyvūnais, kurie toleruoja jo paauglišką pasiutimą ir energiją.

O taip!- Dako nepavadinsi ramybės įsikūnijimu, jis moka džiaugtis gyvenimu, smalsus, gudrus, įdomus, jaukus, nebijantis žmogaus, joks tinginys - tą ir parodo!

Jei ieškote žavaus, energingo rainiuko, skambinkite tel. nr. 8 605 46795 arba „Naminukams“ tel. nr. 8 648 30077 (Vilnius).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuva atsisveikina su mirusiu buvusiu premjeru G. Kirkilu