Tik nežiūrėkite į jos akis - užburs ir nebepaleis!

Ši sniego baltumo pūstauodegė skirtingų spalvų akimis, į „Naminukų“ globą pateko prieš gerus tris mėnesius. Katytė, kurią praminėme Lady Di, buvo rasta partrenkta automobilio. Po apžiūros paaiškėjo, kad katytė rimtų traumų nepatyrė: jai buvo sužalota ausytė ir lengvas smegenų sukrėtimas.

Lady Di akys - nepaprastai gražios.<br>„Naminukų“ nuotr.
Lady Di akys - nepaprastai gražios.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-10 17:39, atnaujinta 2018-01-21 20:57

Šiandien viskas kitaip. Jūsų (žmonių, kurie atsiliepė į pagalbos prašymą padėti) dėka Lady Di visiškai sveika ir beprotiškai graži! Sakoma, kad kiekvienas, pažiūrėjęs į jos akis, lieka užburtas jos pasakiško grožio ir nebegali atsispirti.

Iš purvinos ir iš pirmo žvilgsnio užguitos katytės ji virto tikra karaliene, gulbe, balerina- jai tinka visi šie apibūdinimai. Tiesa, ir būdas jos neprastas, karališkas: žmones myli, tiksliau dievina (beveik taip pat kaip ir konservus bei vištieną), bet kiekvienai katei, kuri nors per metrą prie jos prisiartina ji pasirengus iškaršti kailį tarsi būtų už visas galva aukščiau. Todėl Lady Di baisiai liūdina, ją žemina faktas, kad ji priversta būti bendrame kačių kambarėlyje ir dalintis tuo menku žmogaus dėmesio lašeliu.

Tai ji pirmoji pasitinka visus svečius, ji vienintelė barbena stiklines duris kai mato už jų stovintį žmogų, tik ji seka kiekvieną žingsnį primindama apie save. Ji viena iš nedaugelio, kuri nepritampa likimo nuskriaustų kačių kompanijoje, nes yra sutverta namams ir tik namams (ir geriausia- be kitų gyvūnų).

Lady Di yra skiepyta, sterilizuota, tvarkinga, maždaug 2-3 m. jauki katytė savo išvaizda primenanti Turkų angorą. Įtariame, kad Lady Di gali negirdėti (arba prastai girdėti) (kas būdinga baltapūkėms), dėl to gali gyventi tik namuose.

Jei norite ir galite šiai karalienei padovanoti laimę ir namus, skambinkite 8 605 46795 arba „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius), nes ji nuostabi, ji laukia Jūsų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar Konstitucinis Teismas apgins prezidentą?